Indholdsfortegnelse:

Mike Mussinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mike Mussinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Mussinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Mussinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Michael Cole Mussinas nettoværdi er $70 millioner

Michael Cole Mussina Wiki Biografi

Født Michael Cole Mussina den 8. december 1968 i Williamsport, Pennsylvania USA, Mike er en pensioneret baseballspiller, en pitcher, der spillede for Baltimore Orioles fra 1991 til 2000 og for New York Yankees fra 2001 til 2008, da han gik på pension.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Mike Mussina er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mussinas nettoværdi er så høj som $70 millioner, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som baseballspiller.

Mike Mussinas nettoværdi $70 millioner

Mike er af slavisk afstamning, selvom hans familieefternavn var amerikaniseret. Han gik på Montoursville Area High School, hvor han begyndte at spille konkurrencebaseball, og som pitcher havde han en 24-4 sejr-tab rekord, mens han også havde en ERA på 0,87. Efter studentereksamen blev han udvalgt af Baltimore Orioles i 1987 MLB Draft, men han tilmeldte sig Stanford University, hvor Mike havde 31 sejre og 16 tab, og postede en 3,89 ERA, hvilket gav ham en All-American udvælgelse. Efter sin college-eksamen blev Mike igen draftet af Orioles, men denne gang som det 20. overordnede valg, en betydelig stigning fra 1987-draften.

Før han så spilletid i majors, spillede Mike to år for Hagerstown Suns i Eastern League. I 1992 blev han hentet ind i den første trup, med et resultat på 18 sejre og 5 tab, med en ERA på 2,54; hans præstation var nok til at give ham hans første All-Star-optræden. Han blev for Orioles indtil 2000, i hvilken tid han spillede i yderligere seks All-Star-kampe og vandt også fire Golden Glove Awards, mens han i 1995 var MLB-vinder. Mikes nettoformue steg i høj grad under hans tid i Baltimore; efter at hans rookie-kontrakt udløb, underskrev han en kontrakt til en værdi af over $30 millioner i fem år.

I 2001 blev han en gratis agent og underskrev en kontrakt med New York Yankees til en værdi af 88,5 millioner dollars over seks år, hvilket yderligere øgede hans rigdom. Han fortsatte med stor form og afsluttede sæsonen med en rekord på 17-11, mens han også blev nummer to i strikeouts, shutouts, ERA og komplette kampe. Han opnåede sin femte Golden Glove Award, og indtil slutningen af sin karriere vandt han yderligere to Golden Gloves, i 2003 og 2008. I 2006 underskrev han en ny toårig kontrakt med Yankees til en værdi af 23 millioner dollars, hvilket var en forlængelse til sin tidligere kontrakt, og som et resultat tjente han omkring $19 millioner i begge sine sidste sæsoner, hvilket øgede hans formue markant.

Takket være sin succesrige karriere blev han i 2012 optaget i Baltimore Orioles Hall of Fame.

Efter pensioneringen forblev Mike i sport, dog for det meste i basketball, og arbejdede som hovedbasketballtræner for Montoursville Area High School drengehold, men han er også i Little League International Board of Directors, der ligger i South Williamsport, Pennsylvania.

Med hensyn til hans personlige liv har Mike været gift med Jana McKissic siden 1997; parret har to sønner sammen, mens Mike også er stedfar til Janas datter fra hendes tidligere ægteskab.

Mike er også kendt for sine filantropiske aktiviteter, da han kan lide at hjælpe med atletikprogrammer i sin hjemby, Montoursville.

Mike er også en ivrig samler af veteranbiler og traktorer og er også en krydsord-entusiast, hvorfor han var med i tv-dokumentaren "Wordplay" i 2006

Anbefalede: