Indholdsfortegnelse:

Shaun Thompsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Shaun Thompsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Shaun Thompsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Shaun Thompsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Rayshaun Thompsons nettoværdi er $10 millioner

Rayshaun Thompson Wiki Biografi

Født Shaun Thompson den 2. maj 1978 i Deptford, New Jersey USA, han er fitnessinstruktør og koreograf, formentlig bedst kendt af verden for at arbejde med fitnessfirmaet Beachbody, for hvilket han har skabt fitnessprogrammerne Insanity og Hip-Hop Abs. Hans karriere startede i slutningen af 90'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Shaun T er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Shauns nettoværdi er så høj som 10 millioner dollars, et beløb tjent hovedsageligt gennem hans succesrige karriere som fitnessinstruktør.

Shaun T nettoværdi $10 millioner

Fra en tidlig alder viste Shaun sin atletik med at spille fodbold, baseball og løbebane. Efter gymnasiet meldte Shaun sig ind på Rowan University, hvorfra han opnåede en bachelorgrad i Sports Science, mens han også afsluttede med en bifag i Teater/Dans. I løbet af sine collegeår tog Shaun på i vægt og trænede samtidig til at blive fitnessinstruktør. Han begyndte også at tage dansetimer og forfulgte derfor også en karriere som koreograf.

Efter endt uddannelse flyttede han til Los Angeles, hvor han forenede alle sine talenter, og begyndte at arbejde for flere fitnessfirmaer, herunder Wyeth og Equinox Fitness. Han fandt også engagement som danser og fulgte Mariah Carey på hendes ture. Alt dette øgede Shauns nettoværdi i høj grad.

Mens han arbejdede for Equinox Fitness, blev han kontaktet af folk fra Beachbody fitness-firmaet og tog hurtigt imod deres interessante tilbud. Han var nødvendig for at udvikle fitnessprogrammer for det førnævnte firma og lægge træningen på dvd'er, som senere ville blive solgt over hele verden. Han skabte først Hip-Hop Abs, som snart blev den bedst sælgende træningsvideo i USA.

Takket være dette fortsatte Shaun med at arbejde for Beachbody og skabte Insanity, der blev betragtet som den hårdeste træning produceret og bredt udbredt på det tidspunkt. Programmet hjalp ikke kun salget af træningen, men boostede Shauns nettoværdi, og som et resultat blev Shaun en berømt tv-personlighed, da han optrådte i flere talkshows, herunder "The Oprah Winfrey Show, "The Tyra Banks Show", "Dr. Oz Show" og "Doctors", som alle også øgede hans rigdom.

Med hensyn til hans personlige liv er Shaun homoseksuel og har været gift med Scott Blokker siden 2012.

Anbefalede: