Indholdsfortegnelse:

Donna Dixons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Donna Dixons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donna Dixons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donna Dixons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Donna Dixons nettoværdi er $5 millioner

Donna Dixon Wiki Biografi

Donna Lynn Dixon blev født den 20. juli 1957 i Alexandria, Virginia, USA, og er en skuespillerinde og tidligere skønhedsdronning, måske stadig bedst kendt af verden som Sonny Lumet i tv-serien "Bosom Buddies" (1980-1982), og som Monica McNeil i komediefilmen "Doctor Detroit" (1983). Hendes karriere har været aktiv siden midten af 70'erne.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Donna Dixon er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Dixons nettoværdi er så høj som 5 millioner dollars, et beløb, der i vid udstrækning er tjent gennem hendes succesfulde karriere i underholdningsindustrien.

Donna Dixon nettoværdi $5 millioner

Donna er datter af Earl Dixon, der havde en natklub placeret på amerikansk rute 1, ved navn Hillbilly Heaven. Donna gik på Groveton High School, hvorfra hun blev immatrikuleret i 1975, og derefter indskrevet på George Washington University, men hun droppede hurtigt ud af studierne og begyndte i stedet at forfølge en karriere som model. I 1976 blev Donna valgt som Miss Virginia USA, og året efter blev Miss Washington D. C. World.

Donnas skuespildebut fandt sted i 1980 i sitcomen "Bosom Buddies" (1980-1981), med Tom Hanks og Peter Scolari i hovedrollerne ved siden af Donna. Hun optrådte derefter i et par afsnit af tv-serien "The Love Boat" (1981) som Dr. Jill McGraw og portrætterede Daisy i det lavede tv-krimidrama "Margin for Murder" samme år. Hendes nettoformue var etableret.

1983 var vendeåret for Donna, da hun medvirkede i komediefilmen "Doctor Detroit", hvor hun mødte sin kommende mand Dan Aykroyd. De to slog til med det samme og giftede sig samme år og ville optræde i flere film sammen, inklusive fantasy-gyseren "Twilight Zone: The Movie" (1983), derefter i eventyrkomedien "Spies Like Us" (1985) og komedien "The Couch Trip" i 1988. Udover at spille sammen med sin mand havde Donna andre succesrige roller, såsom Sarah Wilder i western "No Man's Land" (1984), dengang som Allison Harris i tv-serien "Berrenger's" (1985), og som Tiffany i actionkomedien "Cannonball Fever" (1989).

Donna besluttede sig for at gå på pension i slutningen af 90'erne for at fokusere mere på sin familie, men før hun gik på pension, optrådte hun flere gange, såsom i komediefilmen "Wayne's World" (1992), som Dreamwoman og i biopicen om tidligere præsident. Richard Nixon, "Nixon" i 1995, som Maureen Dean.

Hun vendte tilbage til skuespil i 2014 i en mindre rolle som Ms. Blair i den romantiske thriller "Da Sweet blood of Jesus".

Med hensyn til hendes personlige liv, har Donna været gift med Dan Aykroyd siden 1983; parret har tre børn sammen.

Anbefalede: