Indholdsfortegnelse:

Jeremy Sumpter Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jeremy Sumpter Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jeremy Sumpter Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jeremy Sumpter Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Jeremy Sumpter, Traci Stumpf, RealTVfilms Productions, #CelebrityGolf 2024, April
Anonim

Jeremy Sumpters nettoværdi er $500.000

Jeremy Sumpter Wiki Biografi

Født Jeremy Robert Martin Sumpter den 5. februar 1989 i Carmel-by-the-Sea, Californien, USA, han er en skuespiller, der er bedst kendt af verden i titelrollen i familieeventyrfilmen "Peter Pan" (2003), og som JD McCoy i tv-serien "Friday Night Lights" (2008-2010). Hans karriere har været aktiv siden 2001.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jeremy Sumpter er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Sumpters nettoværdi er så høj som $500.000, et beløb erhvervet gennem hans succesrige karriere som skuespiller.

Jeremy Sumpter nettoværdi $500.000

Jeremy er sønnen Sandy og hendes mand Gary Sumpter. Han voksede op i en stor familie med en tvillingesøster og to børn fra sin mors tidligere ægteskab. Mens de stadig var en baby, flyttede hele familien til Mount Sterling, Kentucky, hans mors hjemby.

Da Jeremy fyldte 11, meldte han sig ind i International Modeling and Talent Association og tog sine første skridt mod en modelkarriere, og samme år blev han Pree-Teen Male Model of the Year.

Takket være hans indledende succes skrev han under med Mark Robert som sin personlige manager, men i Kentucky kunne han kun gøre så meget, så med sin familie vendte han tilbage til Los Angeles.

Da han bosatte sig i Los Angeles, begyndte Jeremy at forfølge en karriere som skuespiller. Han debuterede i tv-filmen "Murphy's Dozen" i 2001 og portrætterede den unge Adam i krimi-thrilleren "Frailty" samme år. Året efter havde Jeremy rollen som Skeet Dobson i dramaet "Local Boys", med Mark Harmon, Eric Christian Olsen og Stacy Edwards i hovedrollerne, bestemt en god start på hans nettoværdi.

I 2003 havde Jeremy sin breakout-rolle som Peter Pan i filmen af samme navn, sammen med Jason Isaacs og Olivia Williams som hovedpersoner; rollen indbragte ham en Saturn Award i kategorien bedste præstation af en yngre skuespiller. Efter titelrollen blev han udvalgt til at spille Pete Young i tv-serien "Clubhouse" (2004-2005), og i 2005 spillede han Justin Petersen, hovedpersonen i dramaet "Cyber Seduction: His Secret Life", som tog yderligere til. hans nettoformue og popularitet også. I 2008 blev han valgt til at portrættere J. D. McCoy i tv-sportsdramaserien "Friday Night Lights", skabt af Peter Berg, og indtil 2010 optrådte i 20 afsnit, hvilket yderligere øgede hans rigdom.

Hans næste bemærkelsesværdige rolle var som Byron Blanchard i biopicen om Bethany Hamilton, en teenage-surfer, der vendte tilbage til at surfe efter et hajangreb, hvor hun mistede sin arm, "Soul Surfer" i 2011, og derefter i 2012 med i gyseren "Excision"” (2012), med Ariel Winter, AnnaLynne McCord og Roger Bart i hovedrollerne. For nylig optrådte han i filmen "Sisters of the Groom" (2016) og "Billionaire Ransom" (2016). Han vil også optræde i fantasy-eventyret "Dark Ascension", som er planlagt til udgivelse sidst i 2017.

Med hensyn til hans personlige liv var Jeremy forlovet med Lauren Pacheco fra 2015 til 2016, men de giftede sig ikke. Han var også i et forhold med skuespillerinden Alyssa Tabit fra 2007 til 2009, men han er fortsat single.

Anbefalede: