Indholdsfortegnelse:

Josh Gracins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Josh Gracins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Josh Gracins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Josh Gracins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Josh Gracins nettoværdi er $2 millioner

Josh Gracin Wiki Biografi

Født som Joshua Mario Gracin den 18. oktober 1980, i Westland, Michigan, USA, Josh er en countrymusiker, bedst kendt af verden for at være finalist i sangtalentkonkurrencen "American Idol" (2003), som lancerede ham i musikverden. Indtil videre har han udgivet fire albums, hvoraf det selvbetitlede album i 2004 opnåede guldstatus.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Josh Gracin er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Gracins nettoværdi er så høj som $2 millioner, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere som musiker.

Josh Gracins nettoværdi $2 millioner

Josh er søn af Mario Gracin og hans kone Brenda; han voksede op i sin hjemby med fire søstre, og fra en tidlig alder var han interesseret i musik og lyttede til numre som Elvis Presley og Beatles, blandt andre klassiske rockmusikere. Det ændrede sig, da han var 11, da stationen, han blev hooked på, ændrede musikgenren fra rock til country, og snart nød Josh sange spillet af Randy Travis, Joe Diffie, Garth Brooks og George Strait. Langsomt blev han opfordret til at prøve at synge, hvilket resulterede i hans optræden i den lokale kirke i en påskemusical. Mens han var i ottende klasse, debuterede Josh offentligt ved en talentkonkurrence, hvor han sang "Standing Outside the Fire", der oprindeligt blev fremført af Garth Brooks. Han blev let beundret af offentligheden, så han opmuntrede ham til at udvikle sit talent.

Han gik på John Glenn High School, og i gymnasieårene sang Josh ved adskillige festivaler, festspil og andre sangkonkurrencer i hele Michigan, og optrådte også på scenen på Grand Ole Opry i et nationalt talentshow. Efter gymnasiet tilmeldte Josh sig ved Western Michigan University, men besluttede sig snart for at slutte sig til US Marine Corps. Han afsluttede grunduddannelsen og vendte hjem for at gifte sig og blev sendt til Camp Pendleton for at tjene som forsyningsassistent.

Efter at have været væk fra musikken i et par år, tilmeldte Josh sig til "American Idol" i 2003 og nåede finalen og endte til sidst på en samlet fjerdeplads. Mens han var i showet, fremførte Josh sange af sådanne musikalske handlinger som Edwin McCain, Aerosmith, Garth Brooks og The Bee Gees, blandt andre, hvilket startede hans karriere, da han underskrev en pladekontrakt med Lyric Street Records. I 2004 udkom hans selvbetitlede debut-studiealbum, og det ramte straks en akkord blandt offentligheden og nåede nummer 2 på den amerikanske country-hitliste, mens det affødte hitsinglen "Nothin' to Lose", som toppede singlehitlisten.. Han fortsatte med at indspille, og fire år senere udgav Josh sit andet album med titlen "We Weren't Crazy", som nåede nr. 4 på den amerikanske countryhitliste, og singlen af samme navn nåede top 10 på singlehitlisten. Blot et år senere udgav Josh den nye sang med titlen "Enough", og har udtalt, at dette er hans yndlingssang indtil videre. Han blev udgivet af Lyric Street Records, men fandt hurtigt et nyt pladeselskab, Average Joe's Entertainment, og udgav i 2010 en ny sang - "Cover Girl" - som senere blev vist på hans tredje studiealbum "Redemption", udgivet i november 2011. Men hans personlige liv gik i en nedadgående spiral, som kulminerede med et selvmordsbrev og et psykiatrisk ophold. Heldigvis lykkedes det Josh at komme sig og udgav i begyndelsen af 2017 en EP, med titlen "Nothin' Like Us: Pt. 1", for Revel Road Records.

Med hensyn til hans personlige liv har Josh tre døtre med sin ekskone Ann Marie, som han var gift med fra 2000 til 2014. Josh skrev og indspillede en sang til sin kone, kaldet "Unbelievable (Ann Marie)", som kan findes på sit andet album. Desværre var deres forhold strandet på grund af Joshs forpligtelser i musikverdenen.

Efter opholdet i den psykiatriske behandling er Josh nu rask og blev forlovet med Katie Weir i oktober 2015.

Anbefalede: