Indholdsfortegnelse:

Justin Chatwins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Justin Chatwins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Chatwins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Chatwins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: THE OFFICIAL CHATWINS HOUSE TOUR! | Full House Walkthrough of Every Room in Our Dream Home 2024, Kan
Anonim

Justin Chatwins nettoværdi er $2 millioner

Justin Chatwin Wiki Biografi

Justin Chatwin, født den 31. oktober 1982, er en canadisk skuespiller, der blev berømt for sine roller i filmene "War of the Worlds", "The Invisible" og "Dragonball: Evolution".

Så hvor meget er Chatwins nettoværdi? Fra begyndelsen af 2017, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være $2 millioner erhvervet fra hans år med at arbejde som skuespiller i både film og tv, som begyndte i begyndelsen af årtusindet.

Justin Chatwins nettoværdi 2 millioner dollars

Chatwin er født i Nanaimo, British Columbia, og er søn af Suzanne, en kunstner og dokumentarfilmskaber, og Brian, en ingeniør. Han er den ældste af tre søskende og voksede op i et katolsk hjem. Chatwins kærlighed til skuespil kom i en sen alder. Han havde virkelig ikke en interesse i skuespil, men blev forelsket i håndværket, da en af hans venner tog ham med til audition til filmen "Josie and the Pussycats" for at spille en af statisterne. Chatwin fik rollen og nød oplevelsen. Snart optrådte han i forskellige tv-shows, mens han stadig studerede på University of British Columbia for en grad i handel. Efter denne debutoptræden i 2001 optrådte Chatwin snart i andre canadiske tv-shows, herunder "Just Cause", "Smallville", "Glory Days" og "Taking Lives", og startede sin nettoformue.

I 2005 flyttede Chatwin til Los Angeles for at se efter flere skuespilmuligheder. I løbet af det samme år kom hans gennembrud inden for skuespil, da han blev castet i Steven Spielberg-filmen "War of the Worlds", hvor han spillede søn af Tom Cruise sammen med Dakota Fanning. Filmen blev hans store gennembrud i Hollywood, der hjalp hans karriere og nettoformue.

Efter "War of the Worlds" gik Chatwin tilbage til tv og optrådte i shows som "Weeds", optrådte i begyndelsen og slutningen af showet og også i "Lost". Men i løbet af denne tid optrådte han også i filmen "The Chumscrubber", og optrådte også i scenespillet "Dark Matters", hvilket bidrog til hans nettoværdi.

I 2007 scorede Chatwin sin første hovedrolle, da han blev castet i filmen "The Invisible". Han optrådte også i den uafhængige film med titlen "Middle of Nowhere" i 2008. Året efter var han igen i stand til at spille en hovedrolle, da han spillede Goku i filmen "Dragonball Evolution", sammen med stjernerne Chow Yun-Fat og Jamie Chung. Men på trods af det kraftfulde rollebesætning lykkedes det ikke filmen at få meget opmærksomhed i billetkontoret.

I 2009 vendte Chatwin tilbage til tv og blev en del af serien "Shameless". Han blev en del af showet, og fra 2011 til 2013 optrådte han i et par flere afsnit i dets fjerde og femte sæson.

I dag er Chatwin stadig aktiv med skuespil. Nogle af hans seneste projekter har inkluderet showet "American Gothic", BBC's "Doctor Who" og "Orphan Black.

Med hensyn til sit personlige liv har Chatwin datet skuespillerinden Molly Sims - fra 2005 til 2009 - og er også kendt for at have datet skuespillerinden Addison Timlin og Margarita Levieva, men forbliver single.

Anbefalede: