Indholdsfortegnelse:

Tim Westwoods nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tim Westwoods nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tim Westwoods nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tim Westwoods nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Tim Westwoods nettoværdi er $13 millioner

Tim Westwood Wiki Biografi

Tim Westwood blev født den 3. oktober 1957 i Lowestoft, Suffolk, England, og er radiovært, tv-vært og DJ, bedst kendt for at være vært for den britiske version af "Pimp My Ride". Han har arbejdet med BBC Radio 1, BBC Radio 1 Xtra og Capital Radio, og alle hans bestræbelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Tim Westwood? Fra begyndelsen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $13 millioner, for det meste tjent gennem succes på radio og tv. Han omtales af adskillige kunstnere og DJs blot som Westwood. Han har holdt adskillige shows, og da han fortsætter en karriere, der begyndte i 1980, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Tim Westwoods nettoværdi 13 millioner dollars

Westwood startede sin karriere som DJ for flere radiostationer; han var med til at danne Kiss FM og er medejer af stationen, og var også DJ for LWR i 1980'erne. I 1987 blev han en del af mainstream-stationen Capital FM, så syv år senere, efter en omvæltning af Radio 1, fik han "Rap Show". Han blev programleder for showet og er således blevet en af de længst fungerende tv-stationer på Radio 1. Han arbejdede oprindeligt som Pirate DJ og ville derefter blive gæst i programmet "Meridian", som han diskuterede Londons hiphopkultur. Han optrådte i BBC-dokumentaren "Bad Meaning Good", som tog et kig på det tidlige arbejde fra hans firma Justice Entertainment. Han fortsatte med at få eksponering gennem både radio og tv, og optrådte på "Night Network", som blev produceret af London Weekend Television.

Takket være hans popularitet blev han ofte nævnt på rapplader. Hans nettoværdi begyndte at stige, dels fordi han var den eneste velkendte DJ i Storbritannien, der spillede hiphop på lovlig radio. Han blev tre gange kåret som Bedste UK Radio DJ i Music of Black Origin (MOBO) Awards. Han var vært for Capital FM "Rap Show" indtil 1994, hvor han ville forlade stationen. Han sluttede sig derefter til Radio 1 og var vært for det første nationale rapshow i Storbritannien. Han var også vært for et køretidsshow på hverdage hos BBC, før han blev udskiftet i 2012. Han blev hos BBC i næsten 20 år, før han forlod virksomheden for at slutte sig til Capital FM igen. Han arbejder nu som en del af Capital Xtra.

Tim har også en officiel YouTube-kanal ved navn Tim Westwood TV, som har over 230.000 abonnenter; andre populære kunstnere kan ses på kanalen, herunder Will Smith, Nicki Minaj og Eminem.

Westwood har modtaget en del kritik i løbet af sin karriere; i 2006 blev han anklaget for at tilskynde til kniv- og våbenkriminalitet af premierminister David Cameron. Andre kritikere har også peget på Tims sorte britiske udtale, som siges at være i modsætning til hans middelklasseoprindelse. Han er også blevet anklaget for at give falske udtalelser om sin alder og baggrund til medierne.

For hans personlige liv, på trods af hans offentlige profil, tyder kun rygter på, at Tim er gift og har to børn. Tim blev såret i et drive-by-skyderi i 1999. Ifølge rapporter nærmede bevæbnede mænd på en motorcykel sig hans bil og skød ham. Bortset fra dette har Sacha Baron Cohen udtalt, at hans Ali G-karakter var inspireret af Westwood.

Anbefalede: