Indholdsfortegnelse:

Emile Hirsch Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Emile Hirsch Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Emile Hirsch Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Emile Hirsch Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Emile Hirsch's Lifestyle ★ 2020 2024, Kan
Anonim

Emile Davenport Hirschs nettoværdi er $15 millioner

Emile Davenport Hirsch Wiki Biografi

Emile Davenport Hirsch er en Palms, Californien-født amerikansk skuespiller, som måske er bedre kendt for sine roller i populære film som "Into The Wild" og "Lone Survivor" blandt mange flere. Emile er født den 13. marts 1985 og er af tysk, jødisk, engelsk, skotsk og irsk afstamning. Emile er en veletableret skuespiller i Hollywood og har været aktiv i sit fag siden 1996.

Som en, der startede sin karriere som børneskuespiller, og fortsatte med at blive et anerkendt navn i Hollywood, kan man undre sig over, hvor rig er Emile Hirsch? Som anslået af autoritative kilder tæller Emile sin nettoværdi til et beløb på $15 millioner i midten af 2016. Det er overflødigt at sige, at han har formået at samle denne rigdom som en fremtrædende skuespiller i Hollywood i næsten to årtier.

Emile Hirschs nettoværdi 15 millioner dollars

Californien og New Mexico-opvokset Emile begyndte at spille, da han kun var elleve år gammel. Efter at have optrådt i nogle tv-serier som gæsteskuespiller, medvirkede Emile i filmene "Wild Iris" og "The Dangerous Lives Of Alter Boys", som begge gav ham en vis opmærksomhed i Hollywood. I 2002 optrådte han i filmene "The Emperor's Club" og "The Girl Next Door", hvor han arbejdede sammen med blandt andre skuespillerne Elisha Cuthbert, Olivia Wilde og Chris Marquette.

Emiles gennembrudspræstation var dog i den populære film fra 2007 "Into The Wild". I filmen instrueret af Sean Penn delte han skærmen med Kristen Stewart, Zach Galifianakis og andre populære skuespillere, mens han portrætterede rollen som Christopher McCandless. I 2008 optrådte Emile i filmen "Milk" sammen med Sean Penn, og senere fortsatte han sin fremgang i Hollywood og optrådte i flere andre film, herunder "Lone Survivor", "Killer Joe" og mange flere. Især arbejdede han sammen med Holliday Grainger i tv-miniserien "Bonnie & Clyde" i 2013. Det er klart, at alle disse projekter har haft betydning for opbygningen af Emiles nuværende nettoformue.

I løbet af sin karriere har Emile formået at vende mange hoveder med sine skuespillerevner, som er blevet anerkendt af adskillige nomineringer til og vinder af prestigefyldte priser. For det første blev han nomineret til Young Artist Award som ung birolleskuespiller for sin rolle i filmen "The Emperor's Club" fra 2003. Senere, i 2007, vandt han National Board of Review Award for Breakthrough Male Performance for sin skildring af Chris McCandless i "Into The Wild". For den samme rolle blev han nomineret til ni andre priser, herunder Screen Actors Guild Award og Teen Choice Award. Samme år blev Emile også kåret som en af "Årets skuespillere" af magasinet Esquire.

Med hensyn til hans personlige liv er den 31-årige skuespiller far til en søn født i 2013, selvom han ikke har giftet sig endnu og heller ikke er i et forhold på nuværende tidspunkt, som offentligheden kender til. Når han ikke spiller skuespil, elsker Emile at rejse og har rejst til eksotiske steder, herunder Congo, som han også har ført dagbog over. For nylig i 2015 blev Emile dømt til at tilbringe femten dage i fængsel efter et skænderi med Daniele Bernfeld, en direktør hos Paramount. For nu nyder Emile sin nettoværdi på 15 millioner dollars, som passer til hans daglige liv sammen med hans succesfulde skuespillerkarriere.

Anbefalede: