Indholdsfortegnelse:

Melissa Petermans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Melissa Petermans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Melissa Petermans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Melissa Petermans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Melissa Petermans nettoværdi er $6 millioner

Melissa Peterman Wiki Biografi

Melissa Margaret Peterman er en skuespillerinde og komiker født den 1. juli 1971 i Minneapolis, Minnesota, USA, nok bedst kendt for sin rolle i tv-serien "Reba", hvor hun portrætterede Barbra Jeans karakter. Udover dette er hun kendt som Bonnie Wheeler fra tv-serien "Baby Daddy" og som vært på ABC's "Family's Dancing Fools", "Bet on Your Baby" og CMT's "The Singing Bee".

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Melissa Peterman er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Melissa Petermans samlede nettoformue i begyndelsen af 2017 er $6 millioner, erhvervet gennem en succesfuld skuespillerkarriere, som hun startede i midten af 1990'erne. Siden da har hun medvirket i adskillige tv-produktioner, både som skuespiller og vært. Udover dette har Melissa også haft et par bemærkelsesværdige filmroller, som yderligere øgede hendes nettoværdi. Da hun stadig er aktiv i underholdningsindustrien, fortsætter hendes nettoformue med at vokse.

Melissa Petermans nettoværdi $6 millioner

Melissa dimitterede fra Minnesota State University, Mankato, med hovedfag i teater. Kort efter blev hun castet i "Tony n' Tina's Wedding", en produktion af Hey City Theatre, og efter mere end 600 forestillinger skrev hun og optrådte på et improvisationskomedie med base i Minneapolis kaldet "Brave New Workshop". Selvom hun fik en filmdebut med en cameo-optræden i Coen-brødrenes film "Fargo" (1996), begyndte Melissas karriere for alvor at blomstre i 2001, da hun blev castet som Barbra Jean Booker-Hart i den amerikanske tv-sitcom "Reba". Showet viste sig at være den mest sete komedie på WB-netværket i sæsonen, og Peterman forblev en del af dens rollebesætning i seks sæsoner indtil showets afslutning. I løbet af denne tid gjorde Melissa andre bemærkelsesværdige optrædener i film som "How High" og "Recipe for Disaster", men også i tv-shows som "Oxygen", "Ned's Declassified School Survival Guide" og "The Sound of Music". Hendes nettoværdi var godt indstillet.

Peterman har også haft en del erfaring som vært, på "Comedy Stage" og på den røde løber "CMT Music Awards". I 2010 afslørede hun, at hun skulle medvirke i familiens sitcom kaldet "Working Class", serien, hvis debut var den højest vurderede og mest sete i netværkets historie. To år senere annoncerede Melissa, at hun ville begynde at optræde i ABC Familys sitcom "Baby Daddy". Selvom det oprindeligt var planlagt, at Peterman kun skulle optræde i én episode, blev hendes karakter opgraderet til en regulær serie, og seriens første sæson sluttede som den højest vurderede komedie. I 2013 blev Melissa valgt til at være vært for konkurrenceserien "Bet On Your Baby", og kort efter "Dancing Fools", hvilket indikerer hendes popularitet og øgede hendes nettoværdi markant.

Når det kommer til hendes nyere aktivitet, optrådte Peterman i 2016 i den første sæson af tv-showet "Pyramid" som en berømthedsgæst.

Privat giftede Melissa sig med John Brady i 1999, og de to har en søn. Hun er en god ven med sin "Reba"-medspiller JoAnna Garcia Swisher, og var hendes brudepige ved brylluppet.

Anbefalede: