Indholdsfortegnelse:

Mitch Kupchaks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mitch Kupchaks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mitch Kupchaks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mitch Kupchaks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Chick with Larry Bird, 1989 (and bonus) 2024, Kan
Anonim

Mitch Kupchaks nettoværdi er $10 millioner

Mitch Kupchak Wiki Biografi

Mitchell Kupchack, født den 24. maj 1954, er en amerikansk atlet, der spillede i National Basketball Association (NBA), og er især forbundet med arbejdet for NBA-holdet Los Angeles Lakers, både som spiller og som en del af ledelsesteam.

Så hvor meget er Kupchaks nettoværdi? Fra begyndelsen af 2017, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være over $10 millioner, erhvervet fra hans år i basketball som spiller og administrator.

[deler]

Mitch Kupchak nettoværdi 10 millioner dollars

[deler]

Født i Hicksville, New York State, begyndte Kupchak at spille basketball i en tidlig alder, hvor han gik og spillede for sit skolehold Brentwood High School. Han fortsatte sin passion for sport, da han studerede ved University of North Carolina, mens han også spillede for basketballholdet. Mens han spillede college-basket, vandt han årets Atlantic Coast Conference Player of the Year i løbet af sin sidste sæson. Han blev også inkluderet i landets olympiske hold i 1976 og vandt guldmedaljen i Montreal.

Lige efter college gik Kupchak ind i National Basketball Association og blev udnævnt af Washington Bullets i 1976. I løbet af sit første år med at spille blev han valgt til NBA All-Rookie Team. På trods af kun at spille fire sæsoner med holdet, hjalp han Washington Bullets med at vinde 1978 NBA Championship. Hans tidlige karriere i NBA etablerede ham som en førende basketballspiller og hjalp også med hans nettoværdi.

Efter at have spillet for Washington Bullets, skiftede Kupchak til Los Angeles Lakers, hvor han underskrev en langtidskontrakt i 1981. Han blev hos holdet i 26 lige sæsoner som spiller og manager. Han stødte på en skade, led i knæet, brusk og knogleskader, der krævede, at han holdt sig ude af spillet i 1982, men han var i stand til at vende tilbage i 1983 og spillede med holdet igen.

På trods af at han var ude af spillet i næsten to år, hjalp Kupchak i 1985 Los Angeles Lakers med at vinde NBA-mesterskabet i 1985, men kun et år senere besluttede han at kaste håndklædet i ringen og trække sig. Selvom han kun spillede et kort stykke tid i NBA, hjalp det stadig hans karriere og hævede hans formue enormt.

Efter at have spillet i NBA besluttede Kupchak at skifte karriere og sluttede sig til ledelsesteamet i Los Angeles Lakers. Mens han afsluttede sin MBA på UCLA Anderson School of Management, skyggede han også daværende General Manager Jerry West og lærte forretningen.

Kupchak blev senere Assistant General Manager for Lakers under Jerry West som General Manager. Endelig i 2000 blev han General Manager for holdet. Hans nye karrierevej hjalp også på hans nettoformue.

På trods af at han traf tvivlsomme beslutninger, var Kupchak stadig i stand til at hjælpe Lakers med at vinde mesterskaberne i 2009 og 2010. Efter at have tjent holdet i over 26 år, blev han fyret i februar 2017.

Med hensyn til hans personlige liv er Kupchak gift med Claire, og sammen havde de to børn. Desværre døde deres datter, Aline Claire i 2015 efter at have kæmpet mod en sygdom. På den anden side spiller hans søn, Maxwell, for UC Santa Barbara basketballhold.

Anbefalede: