Indholdsfortegnelse:

Elton Brands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Elton Brands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Elton Brands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Elton Brands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Elton Brands nettoværdi er $70 millioner

Elton Brands løn er

Image
Image

1.552 millioner USD

Elton Brand Wiki Biografi

Elton Tyron Brand, født den 11. marts, 1979, er en amerikansk atlet, der plejede at spille i National Basketball Association (NBA). Han blev kendt for sin enestående præstation i løbet af sine collegeår på Duke University, og derefter for at spille professionelt med hold i NBA, herunder Los Angeles Clippers og Dallas Mavericks for blot at nævne to.

Så hvor meget er Brands nettoværdi? Fra begyndelsen af 2017, baseret på autoritative kilder, anslås det at være $70 millioner, erhvervet hovedsageligt fra hans år med at spille i NBA fra 1999 til 2016.

Elton Brand Net Worth $70 millioner

Født i Cortlandt Manor, New York, spillede Brand basketball i en meget tidlig alder. I løbet af sine gymnasieår i Peekskill High School sluttede han sig til skolens universitetshold, og hans præstation førte hans hold til to statsmesterskaber. Han forlod Peekskill med 40 point og 20 rebounds pr. kamp og vandt prisen fra New York State Mr. Basketball.

Efter gymnasiet besluttede Brand at studere på Duke University, hvor han igen dominerede basketballholdet. Under sit korte ophold med holdet blev han kåret til årets konsensus-nationalspiller. Men efter sit andet år besluttede han sig for at deltage i NBA Draft i 1999 og blev valgt som nummer et af Chicago Bulls; dette startede hans professionelle karriere og hans nettoformue.

Hos Bulls var Brand NBA Rookie of the Year i 2000 og delte prisen med Steve Francis, men efter kun at have spillet to sæsoner med Bulls blev han byttet til Los Angeles Clippers.

Brand spillede med Clippers indtil 2008, i hvilken tid han blev en del af All-Star-holdet i 2002 og 2006, og i processen holdt han Elton hos Clippers ved at udbyde Miami Heat med en seksårig $82 millioner; en bristet akillessene begrænsede hans sæson 2007-08, hvorefter han blev overført til Philadelphia 76ers, og selvom han udholdt en karrieretruende skulderoperation, var han i stand til at rykke frem og spillede med holdet indtil 2012.

I 2012-13 spillede Brand med Dallas Mavericks efter at have forladt Sixers, men efter en skuffende sæson flyttede han igen til Atlanta Hawks, hvor han spillede i to år under pari. I august 2015 annoncerede han sin pensionering. På trods af hans mange transfers hjalp hans konsekvente præstation og erfaring med forskellige hold i sidste ende i hans karriere og hævede hans nettoværdi.

I 2016 kom Brand ud af pensionen og spillede for Philadelphia 76ers igen, men besluttede at trække sig én gang for alle i oktober 2016.

Efter sine spilleår blev Brand så udnævnt til udviklingskonsulent for 76'erne. Han startede også sin egen fond, Elton Brand Foundation, hvor de hjælper med at finansiere projekter i steder som Illinois, New York og North Carolina.

Med hensyn til hans personlige liv er Brand sammen med Seneca ShaHara Simmons, som han mødte på college og giftede sig med i 2006; de har en søn, Elton Peace Brand.

Anbefalede: