Indholdsfortegnelse:

Chris Duhons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Chris Duhons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Chris Duhons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Chris Duhons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Chris Duhons nettoværdi er $10 millioner

Chris Duhons løn er

Image
Image

3,5 millioner dollars

Chris Duhon Wiki Biografi

Chris Nicholas Duhon blev født den 31. august 1982 i Mamou, Louisiana USA, og er en pensioneret professionel basketballspiller, bedst kendt for at have spillet i National Basketball Association (NBA) for hold som Los Angeles Lakers, Chicago Bulls og New York Knicks i en karriere, der spænder over 2004-13. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Chris Duhon? Fra begyndelsen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $10 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere i professionel basketball. Han har også tidligere tjent som assistenttræner for Marshall Thundering Herds mænds basketballhold, og alle disse præstationer sikrede placeringen af hans rigdom.

Chris Duhons nettoværdi 10 millioner dollars

Chris gik på Salmen High School og spillede basketball for skolens hold. Han satte adskillige rekorder i løbet af sit seniorår, hvilket førte til, at han tog til Duke University i 2000. Han blev en vigtig rollespiller for holdet som backup for Jason Williams, blev derefter starter og hjalp holdet med at vinde det nationale mesterskab i 2001. Hans spil blev forbedret i løbet af hans andet og tredje år, hvilket hjalp holdet med at komme til Sweet 16 og til Final Four i løbet af hans sidste år. Han afsluttede sin college-karriere som all-time leder i stjålne og spillede minutter, og var finalist til 2004 Wooden Award og Naismith Award. Han blev også den spiller med næstflest sejre hos Duke, efter til Shane Battier.

Chris kom med i 2004 NBA Draft og blev valgt af Chicago Bulls som det 38. valg. Han spillede i alle kampe i sin rookiesæson og fik en ny kontrakt, som begyndte at øge hans nettoværdi. Han ville vise sig at være medvirkende til holdets første sejr i play-off-serien siden Michael Jordans tid. I 2008 scorede han en karrierehøjde på 34 point sammen med ni assists. Efter at hans kontrakt udløb, fik han en toårig aftale af New York Knicks til en værdi af 12 millioner dollars, hvilket yderligere byggede hans nettoværdi op. I løbet af sin tid med Knicks satte han en enkelt kamprekord på 22 assists i en kamp, men han underskrev derefter en 4-årig aftale med Orlando Magic til en værdi af $15 millioner i 2010, men blev byttet to år senere til Los Angeles Lakers, med Dwight Howard og Earl Clark som en del af en fireholdsaftale. Han blev hos Lakers, indtil han blev givet afkald i 2013.

Året efter blev Chris assistenttræner i Marshall for cheftræner Dan D'Antoni. Men i 2015 blev han anholdt efter forværret DUI og blev suspenderet af afdelingen. I 2017, efter endnu en kørselshændelse, sagde han op fra sin stilling.

For sit personlige liv har Chris været gift med Andrea Hernandez siden 2010. Det vides, at Chris med vilje blev ramt af en bil i Orlando i 2013, men han kunne ikke huske hændelsen, efter at han blev behandlet på et hospital: politiet er stadig i gang med at efterforske sagen. utilsigtet hændelse. Duhon er også fætter til basketballspilleren Jarrett Jack.

Anbefalede: