Indholdsfortegnelse:

Dominique Strauss-kahns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dominique Strauss-kahns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dominique Strauss-kahns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dominique Strauss-kahns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Dominique Strauss-Kahns nettoværdi er $10 millioner

Dominique Strauss-Kahn Wiki Biografi

Dominique Gaston Andre Strauss-Kahn blev født den 25. april 1949 i Neuilly-sur-Siene, Frankrig, af jødisk afstamning og er en politiker, der er bedst kendt for at være den tidligere administrerende direktør for Den Internationale Valutafond eller IMF. Men hans karriere har vist sig at være kontroversiel på grund af involvering i sex- og økonomiske skandaler. Alle hans bestræbelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Dominique Strauss-Kahn? Fra begyndelsen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $10 millioner, for det meste tjent gennem en karriere i politik. Han har også udført undervisningsarbejde, tjent som professor ved Paris Institute of Political Studies og ved Paris West University Nanterre La Defense. Alle disse præstationer har sikret hans rigdoms position.

Dominique Strauss-kahns nettoværdi 10 millioner dollars

Strauss-Kahns familie flyttede fra Marokko til Monaco efter jordskælvet i 1960, og han ville gå på Lycee Albert 1er. De flyttede til sidst til Paris, hvor han derefter gik på Lycee Carnot, og han tog senere eksamen fra HEC Paris, Paris Institute of Political Studies og Paris Institute of Statistics. Han tog en grad i offentlig ret og senere en ph.d. i aggregering ved Universite Paris X (Nanterre) i 1977. Samme år begyndte han at undervise ved University of Nancy-II, hvor han til sidst ville blive adjunkt. Derefter tiltrådte han en stilling ved universitetet i Nanterre og har undervist til og fra siden da, hovedsageligt gået til undervisning, når han ikke havde noget politisk ansvar.

Senere ville Dominique blive involveret i Socialistpartiet og ville blive udpeget som en del af Planlægningskommissionen. I 1986 blev han valgt som folketingsmedlem for første gang. To år senere blev han valgt i Val-d'Oise-afdelingen, inden han blev formand for nationalforsamlingens finansudvalg. I 1991 blev han nomineret til at blive juniorminister for industri og udenrigshandel og blev i stillingen i to år, indtil han blev udnævnt til at blive formand for ekspertgruppen i Socialistpartiet. I 1995 ville han blive valgt som borgmester i Sarcelles.

I 1997 blev han udnævnt til økonomi-, finans- og industriminister. Han gennemførte et bredt privatiseringsprogram, og økonomien ville drage fordel af hans præstationer på kontoret. Han var også en tidlig fortaler for at reducere arbejdsugen til 35 timer. To år senere blev han dog anklaget for at være involveret i to økonomiske skandaler, som førte til, at han trak sig fra embedet. Han vendte tilbage som genvalgt parlamentsmedlem i 2002 og ville senere oprette en blog, der ville gøre ham populær. Hans nettoformue på dette tidspunkt var allerede på et højt niveau.

I 2007 blev han konsensuskandidat til at være leder af IMF og blev endda støttet af præsident Nicolas Sarkozky. I løbet af sin tid der blev han opdaget at være i en affære med underordnede Piroska Nagy, og problemet førte til, at Nagy blev overflødiggjort. På trods af dette problem forblev Strauss-Kahn i sin stilling og udstedte en offentlig undskyldning, men han trak sig fra sin stilling i 2011, efter at han blev anholdt på grund af anklager om seksuelle overgreb. Siden da har han arbejdet i banker og har også fungeret som rådgiver for flere regeringer.

For hans personlige liv er det kendt, at han giftede sig med Brigitte Guillemette i 1984, hvilket var hans andet ægteskab. Han giftede sig senere med tv-journalisten Anne Sinclair i 1991 - de blev skilt i 2013. Han blev derefter set sammen med den nye partner Myriam L'Aouffir under filmfestivalen i Cannes i 2013. Han har i alt fire døtre, muligvis inklusive et påstået 'kærlighedsbarn', der siges at være født i 2010. Bortset fra disse er han kendt for at være en ivrig skakspiller.

Anbefalede: