Indholdsfortegnelse:

Gregg Jarretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Gregg Jarretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Gregg Jarretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Gregg Jarretts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Gregory Walter Jarretts nettoværdi er $2 millioner

Gregory Walter Jarrett Wiki Biografi

Gregory Walter Jarrett blev født den 7. april 1955 i Los Angeles, Californien, USA, og er tv-journalist og nyhedsoplæser, bedst kendt for sit arbejde på Fox New Channel.

Så hvor rig er Gregg Jarrett lige nu? Kilder oplyser, at Jarrett har samlet en formue på over 2 millioner dollars i begyndelsen af 2017. Den vigtigste kilde til hans rigdom har været hans karriere som anker, men han begyndte at arbejde i jura i begyndelsen af 1980'erne.

Gregg Jarretts nettoværdi på 2 millioner dollars

Jarrett voksede op i det nærliggende San Marino, Californien, hvor han gik på San Marino High School, hvor han immatrikulerede i 1973. Han meldte sig ind på Claremont Men's College og dimitterede magna cum laude i 1977 med en grad i statskundskab. Han fik derefter sin J. D. fra University of California, Hastings College of the Law, i 1980.

Efter at have afsluttet sin uddannelse brugte Jarrett de næste mange år på at arbejde som forsvarsadvokat hos Gordon & Rees LLP i San Francisco. Han underviste også i jura som adjungeret professor ved New York Law School, såvel som på flere andre juraskoler.

Hans karriere som anker begyndte på lokale radiostationer i begyndelsen af 1990'erne. Han arbejdede først som anker og producer på den tidligere PBS-tilknyttede station KCSM-TV i San Francisco, Californien, og tog senere job som anker og reporter for den ABC-tilknyttede station WMDT-TV i Salisbury, Maryland, NBC-tilknyttede KSNW- TV i Wichita, Kansas, og det uafhængigt ejede WKFT-TV i Raleigh, North Carolina.

Efter sin radiokarriere begyndte Jarrett at arbejde som anker på Court TV (dagens TruTV), den stilling han ville have i otte år. Ud over at være ankeret for "Prime Time Justice" fungerede han som vært for "Inside America's Courts", netværkets syndikerede magasinshow. Han skrev også sin ugentlige juridiske klumme, som blev distribueret til 350 aviser over hele landet. Alt sammen bidrog til hans popularitet og også til hans nettoværdi.

Jarrett begyndte derefter at arbejde som anker og korrespondent for MSNBC, hvor han rapporterede fra store begivenheder som præsidentvalget i 2000, angrebene den 11. september og den israelsk/palæstinensiske konflikt i 2001.

I 2002 sluttede han sig til Fox News Channel, hvor han har forankret weekend-nyhedsudsendelser med Heather Childers og har fungeret som korrespondent for netværkets dokumentarer og som juridisk analytiker for både FNC og Fox Business Network. Han har også været erstatningsanker på hverdage for "America's Newsroom", "Happening Now" og "Shepard Smith Reporting". Mens han var på Fox, har Jarrett været involveret i at dække en række begivenheder, såsom Irak-krigen, Deepwater Horizon-olieudslippet, Moore-tornadoen, pave Benedikt XVIs tilbagetræden og indsættelsen af pave Frans, mordsagen mod George Zimmerman og Asiana Flight 214's styrt i San Francisco Lufthavn. Han har også dækket adskillige præsidentvalg. Jarretts involvering i FCN har gjort ham til en berømt skikkelse på nationalt plan, hvilket har bidraget væsentligt til hans rigdom.

Når vi taler om Jarretts privatliv, har han været gift med Catherine Kennedy Anderson siden 1993. Parret har to børn.

Ankeret har været involveret i kontroverser. Efter sigende anmodede han i 2014 om en ubestemt orlov fra Fox af ikke-oplyste 'personlige årsager'. Ugen efter blev han anholdt i baren i Minneapolis St. Paul Airport for at have forstyrret en fredsofficer. Jarrett var fuld og fundet sammen med Gabapentin, som er en medicin, der bruges til at behandle tilstande som epilepsi og neuropatiske smerter. Da myndighederne gennemsøgte hans taske, blev det afsløret, at han for nylig blev løsladt fra et behandlingssted for alkohol- og kemikalieafhængighed.

Anbefalede: