Indholdsfortegnelse:

Anthony Mackie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anthony Mackie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Anthony Mackie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Anthony Mackie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Anthony Mackie & Sebastian Stan panel/press hilarity Ultimate 2024, Kan
Anonim

Anthony Mackie nettoværdi er $2 millioner

Anthony Mackie Wiki Biografi

Anthony Mackie blev født den 23. september 1978 i New Orleans, Louisiana USA, og er kendt som en alsidig skuespiller, der har optrådt på scenen, på tv og i film på det store lærred i løbet af en karriere, der strækker sig over næsten 15 år.

Hvor rig er Anthony Mackie populær som tv- og filmskuespiller? Kilder har anslået, at Anthonys nettoværdi er på mere end 2 millioner dollars, akkumuleret siden han begyndte sin professionelle skuespillerkarriere i begyndelsen af 2000'erne.

Mackie blev født af et tømrerpar Martha og Willie Mackie, som ejede en tagdækningsvirksomhed under navnet 'Mackie tagdækning'. Mens han tog eksamen fra Juilliard School fra dramadivisionen, var han en del af 'Group 30', der også inkluderede starter som 'Tracie Thoms og 'Lee Pace'.

Anthony Mackie nettoværdi $2 millioner

Anthony fortsatte med at uddanne sig fra North Carolina School of Arts. Som studerende spillede han karakteren Tupac Shakur i stykket 'Up Against the Wind' i New York. Han var så heldig at blive castet i 'Topdog/Underdog' lige efter sin eksamen. Han blev også set i 'Ma Rainey's Black Bottom', 'McReele', 'Talk', 'Drowning Crow' og flere flere. Han optrådte første gang i flere Broadway- og Off-Broadway-skuespil, hvilket startede hans nettoformue.

Et år før han officielt optrådte i film, fik Anthony en smag af at arbejde på skærmen, da han havde nogle praktiske erfaringer med at arbejde i '8 Mile', en film af Eminem. I 2004 optrådte Mackie i sin første spillefilm, som fik navnet 'Brother to Brother', hvor han spillede rollen som 'Perry'. Filmen viste sig at være en kæmpe billetsucces. Han kom derefter til at spille hovedrollen som en sæddonator i filmen 'She Hate Me' af 'Spike Lee'. Det, der tilføjede en gnist til hans karriere, var boksedramaet, som han spillede i med titlen 'Million Dollar Baby'. Alt dette bidrager uden tvivl til at danne en ekstremt stor nettoværdi.

Efterhånden som han begyndte at vinde anerkendelse, og hans beundrere begyndte at vokse, blev Anthony castet i op til seks film om året, inklusive en af hans bedste roller i 'Freedomland', der portrætterede en racebetinget kidnapning. Han optrådte i tre back-to-back hits i 2008: 'Ma Raineys Black Bottom', 'Jitney' og 'Fences'. Han spillede også en birolle i filmen 'The Hurt Locker', der vandt seks oscars, og selvfølgelig var alle disse castings med til at øge hans nettoværdi.

Nogle af de andre projekter, som Mackie har været en del af, var 'Night Catches Us'(2010), 'The Adjustment Bureau'(2011), 'Abraham Lincon: Vampire Hunter'(2012), som også spillede Sam Wilsons karakter i 'Captain America: The Winter Soldier', da han sluttede sig til Marvel Cinematic Universe i år 2014. Samlet set har Anthony medvirket i næsten 40 film, såvel som på tv og scenen.

At være bare en skuespiller var aldrig nok for Anthony; han er også forretningsmand. Mackie åbnede sin egen bar i New York City under navnet 'NoBar'.

I sit personlige liv giftede Anthony Mackie sig med Sheletta Chapital i 2014 efter et langt frieri; parret har to sønner. På den negative side blev Anthony i 2013 anholdt for angiveligt at køre bil, mens han var påvirket af et stof ved navn 'Harlem'.

Anthony lever et liv fra klude til rigdom og har lært lektier på hvert trin af sit liv! En succesfuld iværksætter og en eftertragtet skuespiller, hårdt arbejde har uden tvivl været en rejsepartner for Anthony Mackie.

Anbefalede: