Indholdsfortegnelse:

Rupert Grints nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rupert Grints nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rupert Grints nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rupert Grints nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: first meet actor Harry Potter Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert grint | Harry Potter movie 2024, Kan
Anonim

Rupert Grints nettoværdi er $50 millioner

Rupert Grint Wiki Biografi

Rupert Alexander Lloyd Grint, almindeligvis kendt som Rupert Grint, er en berømt engelsk skuespiller. For offentligheden er Rupert Grint måske mest kendt for sin portrættering af den fiktive karakter i "Harry Potter" ved navn Ron Weasly, som fuldender den populære trio i filmene. Baseret på romanerne skrevet af J. K. Rowling, er "Harry Potter"-fantasyfilm blevet en bemærkelsesværdig international succes, med otte film udgivet i serien, som tilsammen har indtjent mere end 7,7 milliarder dollars i billetkontorer verden over. Den første film med titlen "Harry Potter and the Philosopher's Stone" udkom i 2001 til kritikerrost og indtjente over 980 millioner dollars i billetkontoret. Da det viste sig at være en stor succes, udkom "Harry Potter and the Chamber of Secrets" i 2002 med Grint, Daniel Radcliffe og Emma Watson i hovedrollerne. Den sidste del af serien, med titlen "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" udkom i 2011 og klarede sig endnu bedre ved billetkontoret end den første del og tjente mere end 1,3 milliarder dollars. Anset for at være den mest indbringende filmserie, har "Harry Potter"-film inspireret til udgivelsen af merchandise, foruden en spin-off-serie kaldet "Fantastic Beasts and Where to Find Them", som er planlagt til at blive udgivet i 2016. Utvivlsomt havde seriens popularitet en enorm indflydelse på den overordnede berømmelse af dens hovedskuespillere, som alle har formået at blive meget succesfulde.

Rupert Grints nettoværdi 50 millioner dollars

En kendt skuespiller, hvor rig er Rupert Grint? Ifølge kilder udgjorde hans årlige indkomst både i 2012 og i 2013 40 millioner dollars. Med hensyn til hans samlede formue er Rupert Grints nettoværdi anslået til at være $50 millioner, hvoraf det meste han akkumulerede på grund af sin skuespillerkarriere. Blandt Grints mest værdifulde aktiver er hans ejendom i Hertfordshire, hvis værdi er 21 millioner dollars.

Rupert Grint blev født i 1988 i Essex, England, hvor han studerede på St. Joseph's Primary School. Grint udviste interesse for at optræde på scenen i sin barndom, og derfor deltog han i forskellige skolestykker og blev endda medlem af en teatergruppe kaldet "Top Hat Stage and Screen School". Senere flyttede Grint til Richard Hale School, men han havde aldrig været interesseret i at studere. Da han blev 16, besluttede Rupert Grint at forlade skolen for at forfølge en skuespillerkarriere. I 2000 blev Grint castet til at spille Ron Weasly i "Harry Potter and the Philosopher's Stone", hvilket i høj grad bidrog til hans popularitet og hjalp ham med at forfølge sin drøm.

Bortset fra "Harry Potter" har han optrådt i andre film, en af de første var "Thunderpants", hvor han medvirkede sammen med Bruce Cook og Simon Callow. Han optrådte derefter i "Cherrybomb", en film fra 2010 "Wild Target" med Bill Nighy og Emily Blunt, og "Come Fly with Me". For nylig, i 2014, debuterede Rupert Grint på Broadway i en opførelse af "It's Only a Play", hvor han optrådte over for Megan Mullally, Matthew Broderick og Nathan Lane.

En berømt skuespiller, Rupert Grint, har en anslået nettoværdi på 50 millioner dollars.

Anbefalede: