Indholdsfortegnelse:

Dave Morin nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dave Morin nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dave Morin nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dave Morin nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Dave Morins nettoværdi er $100 millioner

Dave Morin Wiki Biografi

Dave Morin blev født den 14. oktober 1980 i Helena, Montana USA, abd er en iværksætter og engelinvestor, men nok bedst kendt som medstifter og administrerende direktør for det sociale netværk kaldet Path, og har også arbejdet som manager hos Facebook, hvor han var med til at stifte både Facebook Connect og Facebook-platformen. Morins karriere startede i 2003.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Dave Morin er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Morins nettoværdi er så høj som 100 millioner dollars, et beløb, der stort set er tjent gennem hans succesfulde karriere i it-branchen.

Dave Morin nettoværdi $100 millioner

Dave Morin voksede op i Montana og stod på ski for den nordlige afdeling af det amerikanske junior-OL-hold, før han studerede på University of Colorado, Boulder, hvorfra han dimitterede med en BA i økonomi i 2003. Han var også medlem af Phi Delta Theta, og i 2003 startede Dave sin karriere i marketingafdelingen hos Apple, hvilket gav en god start på sin nettoformue.

Efter at have tilbragt tre år hos Apple, forlod Morin og sluttede sig til Facebook for at blive deres senior platform manager. Mens han var hos virksomheden, skabte Morin et softwaremiljø, der tillader tredjepartsudviklere at skabe applikationer inden for Facebook, kaldet Facebook Platform. Han var også med til at stifte Facebook Connect, en teknologi til Facebook-medlemmer til at forbinde deres profildata og autentificere legitimationsoplysninger til eksterne websteder. Dave blev fire år hos Facebook, men forlod i 2010 og var med til at grundlægge den nye sociale netværksaktiverede fotodelings- og beskedtjeneste til mobile enheder kaldet Path, som skulle bidrage væsentligt til hans nettoværdi.

Morin hjalp med investeringer og rejste kapital til flere startups, herunder en online rejsetjeneste kaldet Hipcamp. Derudover grundlagde Dave venturekapitalfirmaet Slow Ventures, som er baseret i San Francisco, Californien. Han er medlem af bestyrelsen for United States Ski and Snowboard Association (USSA), Dwell Media og Eventbrite. Senest lancerede Morin med hjælp fra medinvestorer, teknologiske innovatører og iværksættere en Silicon Valley-baseret lobbygruppe kaldet Fwd.us. Hans nettoformue fortsætter med at vokse.

Med hensyn til hans personlige liv giftede Dave Morin sig med grundlæggeren og administrerende direktør for Brit + Co. Brit Morin og bor i øjeblikket i San Francisco. Han er en ivrig skiløber og fortsætter som frivillig for US Ski and Snowboard Team Foundation.

Morin er kendt for sine filantropiske aktiviteter og donerer til en non-profit organisation, der leverer sikkert drikkevand til mennesker i udviklingslande, kaldet Charity: Water.

Anbefalede: