Indholdsfortegnelse:

Donovan Pattons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Donovan Pattons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Donovan Pattons nettoværdi er $2 millioner

Donovan Patton Wiki Biografi

Donovan Patton blev født den 1. marts 1978 på Agana Naval Air Station i Guams amerikanske territorium og er skuespiller, sanger og tv-vært, bedst kendt som værten for "Blue's Clues", en Nickelodeons børnefamilie. Tv-serie, for "Team Umizoomi" tv-serie, hvor han gav sin stemme til en af hovedpersonerne - Bot, samt for stemmeskuespil i Disneys 2013 animerede komedie "Monsters University". Donovan er dog mest berømt for rollen som Josh Davidson i 2014 komedie/drama "Lies I Told My Little Sister", som han blev hædret med Lady Filmmakers Film Festival Award for.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget rigdom denne talentfulde kunstner har akkumuleret indtil videre? Hvor rig er Donovan Patton? Ifølge kilder anslås det, at den samlede mængde af Donovan Pattons nettoformue i begyndelsen af 2017 er 2 millioner dollars, erhvervet gennem hans karriere i filmindustrien, som har været aktiv siden 1996.

Donovan Pattons nettoværdi på 2 millioner dollars

Donovan blev født af Danene Curtis, en manager og Michael Patton, en arkitekt. Efter sin eksamen fra Interlochen Arts Academy i 1996 udviklede Donovan sin interesse for skuespil, hvilket førte ham til hans første engagementer i scenespil baseret på Shakespeares romaner "Romeo og Julie" og "Much Ado About Nothing". Hans første optræden på kamera kom i 1996, da han optrådte som tjener i actionvideoen "Dr. Is"; disse engagementer dannede grundlaget for Donovan Pattons nettoformue.

Men det virkelige gennembrud i hans professionelle skuespillerkarriere fandt sted i 2002, da Donovan blev castet til at erstatte Steve Burns på stillingen som vært for Nickelodeons børne-tv-serie "Blue's Clues". Det er en sjov kendsgerning, at da han gik til audition til rollen som Joe, vidste han ikke engang, hvad showet handlede om, da han hverken havde hørt eller set det og troede, at det handlede om rhythm and blues. På trods af dette fik han den rolle, som han til sidst blev nomineret til en Daytime Emmy Award i 2005, før showet sluttede i 2006. Ikke kun at dette engagement har hjulpet Donovan Patton til yderligere at øge sin nettoværdi, men det har også hjulpet ham til at få nogle flere skuespilinvitationer.

I 2010 fik Donovan stemmeskuespillet som Bot, en af hovedpersonerne i den animerede tv-serie "Team Umizoomi", som blev sendt på Nickelodeon TV 'til 2015. Udover disse har Donovan også optrådt i flere "rigtige" tv serier, herunder "Nurse Jackie", "Blue Bloods" og "Clarence". Siden 2016 har Donovan været fast rollebesætning i en anden animeret børne-tv-serie - "Creative Galaxy" - som i øjeblikket er i sin anden sæson. Bortset fra tv havde Donovan en bemærkelsesværdig rolle i 2014 William J. Striblings komedie/drama "Lies I Told My Little Sister". Uden tvivl har disse satsninger tilføjet en meningsfuld sum til den samlede størrelse af Donovan Pattons nettoværdi.

Udover film og tv-serier havde Donovan også været med som voice-over-skuespiller i adskillige videospil såsom "Lego Jurassic World" og "Grand Theft Auto V", samt "Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire" og "Halo 5: Guardians". Det er sikkert, at disse engagementer har påvirket Donovan Pattons nettoværdi på en positiv måde.

Når det kommer til hans personlige liv, er Donovan Patton gift med Jackie, og de har to børn.

Anbefalede: