Indholdsfortegnelse:

Timatis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Timatis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Timatis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Timatis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, September
Anonim

Timatis nettoværdi er $20 millioner

Timati Wiki Biografi

Født som Timur Ildarovich Yunusov den 15. august 1983 i Moskva, Rusland, er Timati også sanger, sangskriver, pladeproducer, skuespiller og iværksætter og har udgivet syv albums, inklusive "Black Star" (2006), "The Boss"” (2009) og”GTO” (2015), blandt andre.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Timati er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Timatis nettoformue er så høj som $20 millioner, et beløb tjent gennem hans succesfulde karrierer. Udover at være en succesrig hiphop-kunstner, har Timati også skrevet flere bøger og designet sin egen tøjlinje, hvilket også har forbedret hans rigdom.

Timatis nettoværdi 20 millioner dollars

Timati er af blandet oprindelse; hans far, Ildar Yunusov, er tatar, mens hans mor, Simona Yunusova, er jøde. Før hans karriere begyndte, studerede Timati violin i skolen i fire år og sluttede sig derefter til YPS-truppen. 2004 var hans udbrudsår, da han medvirkede i det russiske tv-talentshow kaldet "Star Factory", som drev ham ind i musikscenen. Han samarbejdede med det russiske band kaldet Banda - på engelsk "Gang" - og VIP 77, og begyndte derefter at arbejde på sit debutalbum, der udkom i 2006 med titlen "Black Star". Albummet var ikke helt så populært, som han havde håbet, men alligevel fortsatte han med sin karriere og udgav i 2009 sit andet album "The Boss", som blandt andet indeholdt folk som Busta Rhymes, Mario Winans, Xzibit og Snoop Dogg. Albummet producerede hits som "Groove On", som var ret populær over hele Europa, i lande som Belgien, Tyskland og Nederlandene, mens den anden single "Welcome to St. Tropez", blev remixet af DJ Antoine og indeholdt Kalenna, og det opnåede tredobbelt platinstatus af International Federation of the Phonographic Industry, og platin i Tyskland også. Hans nettoværdi voksede.

Timatis navn blev ret populært over hele verden, hvilket åbnede nye døre for ham og bragte hans karriere til et helt nyt niveau. Med det næste album fortsatte Timati med at samarbejde med musikere fra rap- og r'n'b-scenen, herunder Craig David, Timbaland, Eve, P. Diddy og Laurent Wolf, blandt mange andre. Albummet med titlen "SWAGG" udkom i 2012 og modtog ret positiv kritik, og salget øgede hans nettoværdi med en stor margin. Siden da har Timati fortsat med at producere musik og har udgivet yderligere fire albums "13" (2013), "Audiokapsula" (2014), "GTO" (2015) og senest "Olimp" (2016), som alle sikkert tilføjet et betydeligt beløb til hans nettoformue.

Bortset fra musikken forgrenede Timati sig til adskillige andre industrier; han har en tøjlinje kaldet Black Star Wear markedsført i sin tøjbutik, og også en restaurant Black Stat Burger, og han har planer om at åbne en tatoveringsbutik. Desuden har han startet sit eget pladeselskab, Black Star.

Med hensyn til hans personlige liv har Timati et barn med den russiske model Alena Shishkova, som var hans kæreste i nogen tid tidligere; andre detaljer om hans kærlighedsliv er ukendte. På den anden side er Timati en superbilsamler; han ejer en Lamborghini Aventador LP700 og Lamborghini Murcielago SV, mens han også har Mercedes Benz SLR og McLaren Stirling Moss-udgaven, som han ofte bruger, mens han er i Monaco.

Anbefalede: