Indholdsfortegnelse:

Kendall Schmidts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kendall Schmidts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kendall Schmidts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kendall Schmidts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Kendall Schmidts nettoværdi er $12 millioner

Kendall Schmidt Wiki Biografi

Kendall Schmidt blev født den 2. november 1990 i Wichita, Kansas USA, og er skuespiller, singer-songwriter og musikproducer, men måske bedst kendt for at spille Kendall Knight i tv-serien "Big Time Rush" (2009-2013). Schmidt er også medlem af boybandet med samme navn og medlem af popduoen Heffron Drive sammen med Dustin Belt. Kendall har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2001.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Kendall Schmidt er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Schmidts nettoværdi er så høj som 12 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere i underholdningsindustrien. Ud over at blive set på tv, har Schmidt også optrådt i film, som også har forbedret hans rigdom.

Kendall Schmidts nettoværdi $12 millioner

Kendall Schmidt er en søn af Kathy og Kent Schmidt og voksede op i Kansas med sine brødre Kenneth og Kevin Schmidt, som også er skuespillere. I en alder af fem optrådte Kendall i en Chex tv-reklame, og da han var ti, flyttede hans familie til Los Angeles.

I 2001 debuterede Kendall på tv i et afsnit af "Raising Dad", og optrådte senere i to afsnit af "Gilmore Girls" (2001-2002). Mellem 2002 og 2004 havde Schmidt mindre roller i tv-serier som "Frasier", "ER" og "CSI: Miami". Fra 2009 til 2013 spillede Schmidt Kendall Knight i 75 afsnit af "Big Time Rush", serien, der følger historien om et boyband-medlemmer, der forsøger at klare sig i musikindustrien. Senest arbejdede Kendall i showet kaldet "School of Rock" (2016-) og har indtil videre optrådt i tre afsnit.

I 2008 dannede Schmidt og Dustin Belt et band kaldet Heffron Drive, og de udgav et album "Happy Mistakes" i 2014. I 2010 udgav Big Time Rush sit debutalbum med titlen "BTR", som opnåede multi-platin-status i USA og registrerede salg på over 3.000.000 eksemplarer på verdensplan, toppede som nr. 3 på Billboard 200, mens den nåede nr. 14 på UK Albums chart. Den toppede også US Kid Albums og US Digital Albums, hvor singlerne "'Til I Forget About You", "Boyfriend" og "Worldwide" var den mest populære sang fra udgivelsen. I 2011 indspillede bandet deres andet album "Elevate", som nåede nr. 12 på Billboard 200 og nr. 72 på UK Albums Chart, og opnåede multi-platin-status med over 2.000.000 salg - "Music Sounds Better With U" og "Windows Down" var singlerne fra albummet, som øgede Kendalls nettoværdi med en stor margin. I 2013 udkom deres seneste album "24/Seven" og toppede som nr. 3 på Billboard 200-listen.

Med hensyn til sit personlige liv er Kendall Schmidt tilsyneladende i et forhold Micaela Von Turkovich. Han er kendt for at have otte tatoveringer på sin krop: Skorpionens stjernetegn, bæltespænde, fredstegn med ild, vand, jord og luft, et viftearmbånd, syet hjerte på ærmet, støvler, et sukkerkranie og en tatovering af hans hund Sissy. Også i sin fritid nyder han hockey.

Anbefalede: