Indholdsfortegnelse:

Mike Vitars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mike Vitars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Vitars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Vitars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Benny "The Jet" Rodriguez || Mike Vitar (Edit Compilation) No.2 2024, April
Anonim

Mike Vitars nettoværdi er $300.000

Mike Vitar Wiki Biografi

Michael Anthony Vitar, født den 21. december 1978 i Los Angeles, Californien, USA, er en pensioneret skuespiller og nuværende brandmand, som har arbejdet for Los Angeles Brandvæsen siden 2002. Hans karriere i underholdningsindustrien var aktiv fra 1990 til 1997.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Mike Vitar er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mikes nettoværdi er så høj som $300.000, tjent gennem hans to meget forskellige karrierer.

Mike Vitar nettoværdi $300.000

Med cubanske rødder voksede Mike op i sin hjemby sammen med sin storebror, Pablo og søster Elizabeth. Mikes skuespillerkarriere begyndte ganske uventet; han blev på en eller anden måde opdaget af en castingmanager, mens han ventede i kø til en af forlystelserne ved et skolekarneval. Da han kun var 12 år gammel på det tidspunkt, og et nyfundet talent, blev Mike castet i actiondramaet "Diplomatic Immunity" (1991), med Bruce Boxleitner og Billy Drago i hovedrollerne, der hovedsageligt foregår i Paraguay. Han optrådte derefter i et afsnit af "Brooklyn Bridge" på CBS TV og i en mindre roll i mysteriefilmen "Sunset Grill" med Peter Weller og Stacy Keach. Hans nettoformue var etableret.

I 1993 blev Mike castet i en anden filmrolle, denne gang optrådte han i David M. Evans' "The Sandlot" - en komedie om baseball - ved siden af Tom Guiry og Art LaFleur.

Så i 1994 blev han udvalgt til rollen som Luis Mendoza i Sam Weismans film "D2: The Mighty Ducks", med Emilio Estevez og Michael Tucker. Han gentog rollen i efterfølgeren "D3: The Mighty Ducks", udgivet i 1996, mellem at optræde i et afsnit af "NYPD Blue" i 1996. Før han trak sig tilbage, optrådte han også i et afsnit af det populære medicinske drama. TV-serien "Chicago Hope" i 1997.

Mikes pensionering fra skuespil skyldtes tilsyneladende, at han ikke kunne se en betydelig karrierefremtid inden for underholdning. Også han immatrikulerede fra St Francis High School i La Canada det år, så han var nødt til at vælge en karriere. Fra 1996 fandt Mike job hos Gerber Ambulance i Torrance, men flyttede til Los Angeles Brandvæsen i 1997 og blev fuldtidsbrandmand i 2002. Siden da er brandslukning blevet hans opfordring og hovedkilden til hans net. værdi.

Med hensyn til hans personlige liv har Mike været gift med Kym siden 2006; parret har tre børn.

Ifølge rapporter står Mike til en mulig fire års fængselsdom for overfald efter et skænderi med en mand på Halloween 2015.

Anbefalede: