Indholdsfortegnelse:

Jo Frosts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jo Frosts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jo Frosts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jo Frosts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jo Frosts nettoværdi er $1,5 millioner

Jo Frost Wiki Biografi

Joanne Frost blev født den 27. juni 1971 i London, Storbritannien, og er en tv-personlighed og forfatter, bedst kendt for at optræde i det britiske reality-tv-show kaldet "Supernanny", hvor hun medvirkede fra 2004 til 2010. Frosts karriere som barnepige startede faktisk i 1989, mens hendes karriere på tv begyndte i 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jo Frost er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Frosts nettoformue er så høj som 1,5 millioner dollars, et beløb, der hovedsageligt er tjent gennem hendes succesfulde karriere på tv. Ud over at være den centrale figur i det populære tv-realityshow har Frost også udgivet flere bøger om børnepasning og forældreskab, baseret på hendes erfaringer som barnepige, og som også har forbedret hendes rigdom.

Jo Frosts nettoværdi $1,5 millioner

Jo Frosts familie var forholdsvis gennemsnitlig - hendes far arbejdede som bygherre, og hendes mor var indretningsarkitekt. Hun voksede op i det sydvestlige England sammen med sin bror Matthew, og efter at have afsluttet gymnasiet begyndte Frost at arbejde som barnepige i en alder af 19. Jo arbejdede i Storbritannien og USA i 17 år og tjente mange penge takket være hendes kunders profiler, som hovedsageligt var berømtheder, herunder en tv-producer John Lloyd.

Producenten tilbød hende en tv-rolle i 2004, så efter at have accepteret den, begyndte Frost at optræde i Channel 4s realityshow kaldet "Supernanny". I hvert afsnit besøger Frost en familie, der har brug for hendes ekspertise, og som var så populær, at den nåede seks millioner seere i sin første sæson og blev et øjeblikkeligt hit. Det hjalp også Frost med at øge sin nettoværdi betydeligt. Selvom mange roser hendes evner som barnepige, modtog showet også sine kritikere. Serien blev sendt i seks sæsoner i Storbritannien, og i 2014 havde den sin version i 48 lande over hele kloden. I USA begyndte den at blive vist på ABC, og seriens popularitet dér sikrede hendes gæsteoptrædener på adskillige shows, herunder "The David Letterman Show", "The Oprah Winfrey Show" og "The Tonight Show with Jay Leno". blandt mange andre, hvilket også bidrog til hendes nettoformue.

Frost har efterfølgende været vært og stjerne i tv-shows som "Jo Frost: Extreme Parental Guidance" (2010-2012), "Family S. O. S. med Jo Frost" (2013) og "Family Matters" (2014), hvilket øger hendes nettoformue yderligere. Senest begyndte hun at arbejde i "Nanny on Tour", og den amerikanske version startede i januar 2016.

Fra 2005 til 2014 skrev og udgav Jo Frost seks bøger om forældreskab og børnepasning, herunder "Supernanny: How to Get the Best from Your Children" (2005), "Jo Frost's Confident Baby Care" (2007) og "Jo Frost's Toddler Rules" (2014), hvis salg tilføjede et betydeligt beløb til hendes nettoformue.

Med hensyn til hendes personlige liv er Jo Frost gift med Darrin Jackson, en lokationskoordinator, og de bor i Orange County, Californien.

Anbefalede: