Indholdsfortegnelse:

Doc Shaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Doc Shaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Doc Shaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Doc Shaws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Doc Shaws nettoværdi er $750.000

Doc Shaw Wiki Biografi

Larramie Cortez Shaw blev født den 24. april 1992 i Atlanta, Georgia, USA, og som Doc Shaw er en Young Artist Award-vindende skuespiller, model og rapper, sandsynligvis bedst kendt for sine roller som Malik Payne i "House of Payne" (2006-2012), Marcus Little i "The Suite Life on Deck" (2009-2010) og som King Boomer i "Pair of Kings" (2010-2013). Shaws karriere startede i 2006.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Doc Shaw er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Shaws nettoværdi er så høj som $750.000, et beløb tjent gennem hans succesfulde skuespillerkarriere, der nu strækker sig over 10 år. Ud over at spille på tv har Shaw også optrådt i film og i adskillige reklamereklamer, som også har forbedret hans rigdom.

Doc Shaw nettoværdi $750.000

Doc Shaw blev født som det eneste barn af Larry og Tamie Shaw, og fra en tidlig alder fik hans far ham ind i en modelkarriere, hvor han hurtigt rykkede op og fremad, især optrådte i adskillige annoncer på det tidspunkt. Hans far døde i en bilulykke i 1994, men Doc fortsatte sin karriere, og i 2006 blev han castet i rollen som Malik Payne i TBS sitcom kaldet "House of Payne", skabt af Tyler Perry. Showet følger historien om en familie med flere generationer, der bor sammen under ét tag, og Doc spillede i 67 afsnit, der blev sendt fra 2006 til 2012.

Fra 2009 til 2010 optrådte Shaw også i 26 afsnit af "The Suite Life on Deck", mens han fra 2010 til 2013 medvirkede i den Primetime Emmy Award-nominerede serie kaldet "Pair of Kings", som begge forbedrede hans nettoværdi til i høj grad. Sidstnævnte serie følger historien om teenage-tvillinger fra Chicago, der opdager, at de er arvinger til en ø-nations trone, hvilket fører til Doc, der spiller King Duke 'Boomer' Parker i 67 afsnit. Ydermere fik Doc sin rappedebut under serien, hvor han optrådte med "Top of the World", som var temasangen fra serien.

I 2012 blev han castet i John Whitesells film "Thunderstruck" med Kevin Durant, Taylor Gray og Jim Belushi i hovedrollerne, mens Doc i 2014 optrådte i en episode af sitcom "See Dad Run". Senest havde Show en rolle i Matt Reeves' Oscar-nominerede "Dawn of the Planet of the Apes" (2014) sammen med Gary Oldman, Keri Russell og Andy Serkis. Filmen tjente næsten 710 millioner dollars på verdensplan og hjalp Doc med at øge sin nettoværdi markant.

Med hensyn til sit personlige liv er Doc Shaw i øjeblikket single og har ikke tidligere ægteskaber eller nogen børn, og der er heller ikke rygter om romantiske forhold. Han er ret aktiv på sociale netværk som Twitter og Instagram og har et stort antal følgere på Twitter.

Anbefalede: