Indholdsfortegnelse:

Frank Grillo nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Frank Grillo nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Frank Grillo nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Frank Grillo nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Frank Grillo Lifestyle 2024, Kan
Anonim

Frank Grillones nettoværdi er $3 millioner

Frank Grillone Wiki Biografi

Frank Grillo blev født den 8. juni 1965 i New York City, USA, og er en dygtig skuespiller, der er bedst kendt for sine roller i actionfilm såsom Crossbones i Marvel Cinematic Universe-serien af film.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Frank Grillo er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er Grillos nettoværdi anslået til at være over 3 millioner dollars, akkumuleret fra hans karriere som actionstjerne, hvor det meste er tjent i de sidste par år.

Frank Grillo nettoværdi $3 millioner

Grillo voksede op i New York City og voksede op som det ældste barn i en italiensk-amerikansk familie, Grillo deltog i og dimitterede fra New York University med en grad i business og tilbragte noget tid på Wall Street. Det var i denne periode, at han blev bedt om at optræde i en reklame for en alkoholholdig drik.

Denne reklame førte til flere reklamer, og til sidst blev han hentet til film- og tv-roller. Hans første rolle var i filmen kaldet "The Mambo Kings" (1992), og det næste år fik han sin tv-debut i showet "Silk Stalkings" (1993). Han medvirkede i et par film mere i løbet af 90'erne, men Grillo fik virkelig sit store gennembrud i 1996, da han blev castet som Hart Jessup i sæbeoperaen "Guiding Light" (1996-1999). Dette var en af de største bidragydere til hans nettoværdi.

Efter Grillos tid i "Guiding Light" forsvandt han tilbage i relativ uklarhed, selvom han scorede forskellige biroller på både tv og i Hollywood. Han fik en genopblussen i 2005, da han blev castet som en tilbagevendende karakter i "Prison Break" (2005-2006), men vendte ikke tilbage til Hollywood før gyserfilmen "Mother's Day" (2010), som fangede opmærksomhed fra folk i branchen, og han fik en stor birolle i filmen "Warrior" (2011) som MMA-coach. Dette bragte Grillo tilbage i rampelyset og øgede også hans nettoværdi.

Grillo vendte tilbage i 2012 over for Liam Neeson i filmen "The Grey (2012), og han havde også en rolle i "End of Watch" (2012). Det andet store gennembrud i hans karriere kom, da han blev castet i "Captain America: The Winter Soldier" (2014) og optrådte i "The Purge: Anarchy" samme år. Han vendte tilbage i efterfølgerne til begge disse film, som har været langt de største bidragydere til hans nettoværdi.

Grillo har medvirket i forskellige andre film i de senere år, såsom "Big Sky" (2015), hvor han høstede en del ros fra kritikere. Han har også medvirket i showet "Kingdom siden 2014, igen som MMA-træner. Hans nyeste film "The Crash" skal udgives i 2017 og lover at blive en af de mere spændende film i nyere historie.

Med hensyn til sit personlige liv blev Frank Grillo først gift i 1991 med Kathy, men de blev skilt i 1998 efter at have fået en søn sammen. Grillo giftede sig i 2000 med Wendy Moniz, som han mødte på settet til "Guiding Light" nogle år tidligere; de har to sønner sammen.

Anbefalede: