Indholdsfortegnelse:

Brittny Gastineau nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Brittny Gastineau nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brittny Gastineau nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brittny Gastineau nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Medine Petit-Homme | Le'm Rele Emmanuel Li Tande | Sou Bwa Kalvè 2024, April
Anonim

Brittny Gastineau nettoværdi er $4 millioner

Brittny Gastineau Wiki Biografi

Brittny Amanda Erin Gastineau blev født den 11. november 1982 i New York City, USA, og er en reality-tv-personlighed, socialite såvel som model. Brittny er også kendt på grund af sine familieforhold, da hendes far, Mark Gastineau, er en velkendt amerikansk fodboldspiller, der repræsenterede New York Jets som forsvarsspiller fra 1979 til 1988. Brittny Gastineau har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2004.

Hvor rig er modellen, socialisten og reality-tv-stjernen? Det er blevet rapporteret af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Brittnys nettoformue er lig med $4 millioner, som af de data, der blev præsenteret i slutningen af 2016. Modellering, tv såvel som andre virksomheder tilføjer summer til den samlede størrelse af Gastineau-formuen.

Brittny Gastineau nettoværdi $4 millioner

Til at begynde med blev Brittny opvokset i New York City og blev uddannet på Clarkstown High School North. Hendes forældre blev skilt, mens pigen stadig gik i gymnasiet, mens Brittny boede i sin bedstemors sted. Hun studerede kort ved University of Alabama, men alligevel droppede hun ud for at forfølge sin karriere som model.

Brittny begyndte at arbejde under vejledning af Elite Model Management og gik på landingsbanerne for designere som Anna Sui, Yumi Katsura, Tamara Pogosian og Anne Bowen samt for butikker, der tilhørte Richie Rich og Traver Rains. Hun blev ansigtet for L'Oreal Paris, såvel som at repræsentere designeren Ed Hardys værker, og Gastineau underskrev også en godkendelsesaftale med MAC-kosmetik. Derudover toppede modellen forsiderne på sådanne magasiner som Lucire, Hamptons, Social Life og Steppin'Out.

Da hun talte om sin karriere på tv, begyndte hun at optræde i realityserien, der blev sendt på E! Netværk sammen med sin mor og far, og i 2005 blev hun og hendes mor hovedstjernerne i reality-tv-serien "Gastineau Girls". Samme år blev Brittny nomineret til Teen Choice Award, selvom serien blev aflyst på grund af de lave seertal. I mellemtiden var hun i hovedrollen i et andet reality-tv-program "Filthy Rich: Cattle Drive" (2005), der også blev sendt på E! kanal. Som gæstestjerne optrådte Brittny i episoderne af talkshowet "The View" og gameshowet "Identity". I 2009 fik hun en rolle i den mockumentariske komediefilm "Brüno" instrueret af Larry Charles. Nu ses hun i reality-programmet "Keeping Up With The Kardashians", som Kim Kardashians bedste ven.

Desuden lancerede Brittny en smykkeserie med tilbehør og kostumer sammen med sin mor, Lisa Gastineau. Alt i alt har de ovennævnte engagementer støt tilføjet summer til den direkte størrelse af Brittny Gastineaus nettoformue.

Endelig, i modellens og reality-tv-stjernens personlige liv, var Brittny i forhold til produceren Jason Peterson fra 2002 til 2003, med en professionel svømmer Michael Phelps fra 2010 til 2011 og graffiti-kunstneren Marquis Lewis fra 2013 til 2014. I øjeblikket, Gastineau hævder at være single.

Anbefalede: