Indholdsfortegnelse:

Anson Mounts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Anson Mounts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Anson Mounts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Anson Mounts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Pawn Stars Has Officially Ended After This Happened 2024, April
Anonim

Anson Mounts nettoværdi er $3 millioner

Anson Mounts løn er

Image
Image

$352, 941

Anson Mount Wiki Biografi

Anson Adams Mount IV er en Arlington Heights, Illinois-født amerikansk skuespiller, som måske er bedre kendt for sin rolle i showet "Hell On Wheels". Anson er født den 25. februar 1973 og er bedre kendt i underholdningsindustrien under navnet "Anson Mount". Et populært ansigt i amerikansk tv, Anson har været aktiv som skuespiller siden 1999.

En velkendt personlighed, der har formået at skabe et ry i Hollywood såvel som den amerikanske tv-industri, kan man undre sig over, hvor rig er Anson i øjeblikket? Som anslået af kilderne tæller Anson sin nettoværdi til et beløb på $3 millioner i midten af 2016. Dybest set har han formået at samle et sådant beløb og være fremtrædende som skuespiller i omkring 17 år nu.

Anson Mounts nettoværdi 3 millioner dollars

Opvokset i White Bluff, Tennessee, var hans mor, Nancy Smith en professionel golfspiller, og hans far, Anson Adams Mount II, var en bidragyder til Playboy Magazine. Anson gik på Dickson County High School og fortsatte senere sine studier ved University of the South og Columbia University. Anson begyndte at forfølge en skuespillerkarriere, da han var 26, og optrådte i sin første tv-rolle i serien "Ally McBeal" i år 1999. Derefter optrådte han i adskillige tv-serier, herunder "CSI: Miami", "Sex And The City".”, “LOST” og “Law And Order”, for at nævne nogle få. Hans gennembrudspræstation var dog i tv-serien "Hell On Wheels", hvor han spiller hovedrollen som Cullen Bohannon. I tv-serien, der blev sendt fra 2011 til 2016, delte Anson skærmen med skuespillerne Colm Meany, Tom Noonan, Ben Esler og andre. Det er klart, at det at være en del af så mange tv-shows har tilføjet betydeligt til Ansons nettoværdi gennem årene.

Udover tv-serier har Anson også bevist sig selv i Hollywood, hvor hans første optræden var i filmen "Urban Legends: Final Cut", og i "Tully", hvor han portrætterede rollen som Tully Coates Jr. Anson fandt sin berømmelse i Hollywood, da han medvirkede sammen med Britney Spears i filmen "Crossroads" fra 2002, hvor hans rolle gav ham - tilsyneladende modstridende en nominering til Teen Choice Award såvel som en Golden Raspberry Award.

Anson har nu medvirket i 24 Hollywood-film, den seneste er Mr. Right”, hvor Anson arbejdede med blandt andre anerkendte skuespillere Anna Kendrick, Sam Rothwell og Tim Roth. Det er overflødigt at sige, at hans optrædener i Hollywood i adskillige succesrige film i alle disse år har betalt ret godt, for Anson at vokse sin nettoværdi støt.

Med hensyn til sit personlige liv kan den 43-årige skuespiller lide at holde sig lav med sine familieanliggender, og han er tilbageholdende med sin nuværende civilstand; dog var han tidligere i et forhold med skuespillerinden Famke Janssen. Før Famke, før hvilket han rygtedes at være i et forhold med den taiwanske skuespillerinde Wen Yi. Indtil videre nyder Anson sin karriere som succesfuld skuespiller, mens hans nuværende nettoværdi på 3 millioner dollars henvender sig til hans daglige liv.

Anbefalede: