Indholdsfortegnelse:

Matt Siegel nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Matt Siegel nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Siegel nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Siegel nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Brett Waterman Wikipedia-Bio, Marriage, Wife, Gay Rumors, and Net Worth. 2024, Kan
Anonim

Matt Siegels nettoværdi er $2 millioner

Matt Siegel Wiki Biografi

Matt Siegel, født den 27. marts 1950 i Spring Valley, New York State USA, er en radiovært, næsten sikkert bedst kendt for at være vært for "Matty in the Morning Show" på KISS 108.

En kendt radiovært, hvor rig er Matt Siegel i øjeblikket? Kilder oplyser, at Siegel har erhvervet en formue på over 2 millioner dollars fra begyndelsen af 2017, hvor hovedkilden er hans radiokarriere.

Matt Siegel nettoværdi $2 millioner

Siegel blev først involveret i showbusiness i løbet af sin gymnasietid, da han gik til audition for emcee i skolens talentshow, som han vandt, da hans talenter blev anerkendt.

Han blev senere ansat af en radiostation i Oneonta, New York, men så i 1972 begyndte han at arbejde på en radikal undergrunds progressiv rockstation - KWFM-FM i Tucson, Arizona, hvorefter han blev en kommerciel voice-over announcer og freelance producer hos Warner Bros. Records.

I slutningen af 70'erne tog Siegel på ferie i Boston, hvor han lærte om en ledig stilling på WBCN-FM, som han søgte og blev ansat til at være vært for stationens morgenshow. Til sidst blev han middagsvært og tilbragte over to år på stationen. Han er blevet krediteret for at lave et spoof call-in show på WBCN-FM, kaldet "Dr. Matt's Advice to the Love Lorn", som derefter gjorde det muligt for ham at få et job på WCVB-TV, hvor han var vært for et show kaldet "Five All Night Live". Han optrådte senere på "Life's Most Embarrassing Moments" med værten Steve Allen. Hans popularitet begyndte at stige, og hans nettoværdi begyndte at stige.

I 1980 landede Siegel et job på Clear Channel Radios Kiss 108 FM, Bostons hitradiostation, hvor han er blevet siden. Året efter skabte han "Matty in the Morning Show" sammen med sine medværter Billy Costa og Lisa Donovan; ved at levere rå interviews og fantastisk komedie baseret på Siegels forskellige anekdoter, blev showet hurtigt Bostons højest vurderede morgenshow, der tiltrækker over 450.000 lyttere om ugen. At bringe store navne ind som gæster til "Matty in the Morning Show" styrkede showets status markant. Indtil videre har showet interviewet berømtheder, blandt dem har været Oprah, Madonna, Dustin Hoffman, Cher, Ben Affleck, Tom Hanks, Celine Dion og Barry Manilow, for at nævne nogle få. Showets succes har gjort det muligt for Siegel at blive en berømt skikkelse i branchen, der har fået en stor fanskare. Hans charme og tiltalende personlighed har gjort ham til #1 i vurderinger med kvinder i årtier.

Den 12. januar 2001 fejrede Siegel sit 20 års jubilæum med KISS 108. Samme år modtog han radioens højeste hæder, da han vandt den prestigefyldte National Association of Broadcasters Marconi Award som Årets Morning Show Personality-Major Market. Til hans ære besluttede Massachusetts-guvernøren Paul Celluci at udtale den 12. januar 2001 som "Matty in the Morning"-dag med Commonwealth of Massachusetts. I 2009 modtog Siegel sin anden Marconi-pris for Årets personlighed, og tre år senere blev han optaget i Massachusetts Broadcasters Hall of Fame.

Ved at etablere sig som en stor radiopersonlighed med et ekstraordinært talent for historiefortælling, ærlig personlighed og enestående charme, har Siegel bestemt nået stjernestatus; dette har gjort det muligt for ham at samle en betydelig rigdom.

Når det kommer til hans personlige liv, er Siegel gift med Maryann Siegel, som han har fire børn med. Familien bor i Newton, Massachusetts.

Anbefalede: