Indholdsfortegnelse:

Tony Kanal Netværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tony Kanal Netværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tony Kanal Netværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tony Kanal Netværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

$25 millioner

Wiki Biografi

Tony Ashwin Kanal, født den 27. august 1970, er en britisk-amerikansk musiker, producer og sangskriver, der blev berømt som bassist i bandet No Doubt og for at hjælpe kunstnere som Gwen Stefani, Pink og Shontelle med deres albums.

Så hvor meget er Kanals nettoværdi? I slutningen af 2016, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være $25 millioner, erhvervet fra hans år i musikindustrien, som nu strækker sig over næsten 30 år.

Tony Kanals nettoværdi 25 millioner dollars

Kanal er født i Kingsbury, England, og er søn af Gulab og Lajwanti, der oprindeligt var fra Indien. Familien flyttede et antal gange, herunder boede i Toronto, Canada og Munster, Indiana, indtil de endelig slog sig ned i Anaheim, Californien. Under deres tid i Anaheim åbnede hans familie en gavebutik ved navn "Kanals gaver og mode".

Kanals kærlighed til musik startede i en tidlig alder, da hans far købte en saxofon til ham, så han kan lære at spille på den, da hans far også spillede instrumentet. Fra saxofonen gik han til sidst over til at spille og forelske sig i basisguitaren, da en af hans klassekammerater på Anaheim High School lærte ham at spille instrumentet. Kanal begyndte at investere mere tid i musik, deltage i forskellige koncerter og sluttede sig til bandet ved navn No Doubt. På trods af hans dedikation til musik ville hans forældre stadig have ham til at gå på college, så han tilmeldte sig California State University, Fullerton for at forfølge en grad i psykologi, men det var også i løbet af denne tid, at No Doubts karriere begyndte at tage fart.

Da No Doubts bassist Chris Leal besluttede at forlade bandet, holdt de åbne auditions, og Kanal fik pladsen. Snart skrev og indspillede de musik og begyndte at spille ved små begivenheder og spillesteder. Fra en fan til et medlem blev hans første år med No Doubt starten på hans professionelle karriere inden for musik og også på hans nettoformue.

I 1990 fik Kanal og bandet kontrakt med Interscope Records og udgav et selvbetitlet album i 1992. Selvom deres første album ikke tiltrak den store succes, fortsatte bandet stadig med at promovere deres musik og fokuserede på at skabe flere plader. No Doubt kom tilbage med nyere materialer og opnåede senere succes; deres album "The Beacon Street Collection" og "Tragic Kingdom" var hits blandt fans og introducerede bandet til et mere mainstream publikum. De fulgte det op med mere musik og udgav senere i 2000 deres album "Rock Steady", som i sidste ende hjalp bandets og Kanals karriere, og også hans rigdom.

Da bandet gik på pause, fortsatte Kanal med at arbejde i musikindustrien og danne par med andre kunstnere. Nogle af de musikere, han var i stand til at arbejde med, inkluderede Gwen Stefani på hendes første soloalbum "Love. Angel. Music. Baby.", Pink, Elan Atias, Shontelle og Pussycat Doll-medlem Kimberly Wyatts. Hans forskellige samarbejder hjalp også på hans nettoformue i det lange løb.

I dag er Kanal stadig aktiv i musikbranchen og arbejder som producer og sangskriver. Han er stadig et aktivt medlem af No Doubt, og de optræder stadig af og til både på tv og på turné.

Med hensyn til hans personlige liv, var Kanal tidligere sammen med bandmedlemmet Gwen Stefani på trods af modstand fra nogle af medlemmerne. De to slog op, men forblev stadig venner og bandkammerater. I dag er Kanal gift med Erin Lokits, en skuespillerinde, og sammen har de to døtre.

Anbefalede: