Indholdsfortegnelse:

Alex Borsteins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Alex Borsteins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Alex Borsteins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Alex Borsteins nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Alexandrea Borsteins nettoværdi er $24 millioner

Alexandrea Borstein Wiki Biografi

Alexandrea "Alex" Borstein er en skuespillerinde, stemmeskuespillerinde, producer, forfatter og komiker født den 15. februar 1973 i Highland Park, Illinois, USA. Hun er bedst kendt for sin tilbagevendende rolle som Lois Griffin i den animerede tv-serie "Family Guy" såvel som for at være rollebesætning i sketchkomedieserien "MADtv". Hun har også givet udtryk for flere roller i tv-shows som "Power Rangers: Zeo", "Casper" og "Pinky and the Brain".

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Alex Borstein er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Alex Borsteins nettoformue er 24 millioner dollars i midten af 2016, erhvervet ved at give udtryk for og portrættere forskellige roller i film og tv-serier siden begyndelsen af halvfemserne. Da hun stadig er aktiv i underholdningsindustrien, fortsætter hendes nettoformue med at vokse.

Alex Borsteins nettoværdi $24 millioner

Alex er opvokset i Deerfield, Illinois som den yngste af tre børn i Borstein-familien. Hun er jøde, plus at hendes mor var fra Ungarn. Borstein gik på San Francisco State University og blev senere uddannet på ACME Comedy Theatre. Et af hendes første karriereprojekter var at skrive trykte annoncer for "Barbie" for at blive forfatter på fuld tid. Hun begyndte snart at arbejde på den animerede serie "Casper" og derefter "Pinky and the Brain", og begyndte også sit arbejde på "Power Rangers Zeo"-showet i 1996, hvor hun gav udtryk for karakteren af Queen Machina. Året efter blev Borstein en rollebesætning i sketchkomedieshowet "MADtv", hvor hun portrætterede adskillige karakterer, hvoraf karakteren Ms. Swan blev hendes mest populære i serien. Andre karakterer omfattede Eracist Anne, sangerinden Jasmine Wayne-Wayne, "Stick Chick" Echo, lounge-sangeren Shaunda, vidunderbarnet Karen Goddard og flere andre. Disse gav et solidt grundlag for hendes nettoformue.

Det var under sit arbejde på MADtv, at Alex mødte Seth MacFarlane, som forberedte sig på at lancere den "Family Guy" animerede sitcom på FOX. Han castede hende som stemmen til hovedpersonen Lois Griffin og flere andre karakterer gennem hele showet. (Alex blev nomineret til en Primetime Emmy Award for enestående voice-over-præstation for karakteren Lois i "Lois Comes Out of Her Shell"-episoden i 2013.) Hun blev castet som Sookie St. James i "Gilmore Girls"-komedie- drama tv-serie i 2000, men blev forhindret i at fortsætte rollen på grund af sin kontrakt med MADtv. Hendes andre bemærkelsesværdige roller som skuespillerinde inkluderer filmene "Killers", "Dinner for Schmucks", "The Lizzie McGuire Movie" og "Catwoman", hvor hun spillede Halle Berrys bedste ven.

Alex sluttede sig til staben af komedie-drama-serien "Shameless" som forfatter og superviserende producer i 2010, hvor han optrådte i et afsnit af showets første sæson som gæst.

Som vært var Alex medvært for GSN's "Celebrity Blackjack" i 2004, og optrådte som en komiker-deltager på IFC's spilshow "Bunk" i 2012. Gorgeous" DVD i 2007, hvilket illustrerer sexisme i branchen. Når det kommer til hendes seneste aktivitet, optrådte Alex i komedieserien "Getting On", som fik positive anmeldelser.

Apropos sit privatliv var Borstein gift med Jackson Douglas - en skuespiller og forfatter, som hun mødte, mens de studerede på ACME Comedy Theatre - fra 1999 indtil deres skilsmisse i 2015. Parret har to børn.

Anbefalede: