Indholdsfortegnelse:

Mo Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mo Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mo Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mo Williams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Nastya and the story about mysterious surprises 2024, Oktober
Anonim

Elmo Williams nettoværdi er $20 millioner

Elmo Williams Wiki Biografi

Maurice Williams blev født den 19. december 1982 i Jackson, Mississippi USA, og er en tidligere professionel basketballspiller, bedst kendt for sin 13-sæsonperiode i National Basketball Association (NBA), og spiller for adskillige hold, herunder Utah Jazz, Milwaukee Bucks, Cleveland Cavaliers, Portland Trail Blazers og Minnesota Timberwolves.

En bemærket point guard, hvor rig er Mo Williams nu? Kilder oplyser, at Williams har erhvervet en nettoværdi på over 20 millioner dollars i slutningen af 2016. I 2008 købte han et hus til 1,6 millioner dollars i Ohio, men huset med fire soveværelser på 3.917 kvadratmeter blev senere solgt for 1,3 millioner dollars. Hans formue er blevet etableret i løbet af hans basketballkarriere.

Mo Williams nettoværdi $20 millioner

Williams voksede op i Jackson, hvor han gik på Murrah High School og etablerede en fremragende gymnasiekarriere i basketball. Senere meldte han sig ind på University of Alabama i Tuscaloosa og sluttede sig til skolens hold, Crimson Tide. Som point guard deltog Williams i NCAA-turneringen og blev kåret til SEC Freshman of the Year i 2002, med et gennemsnit på 10,4 point og 4,5 assists per kamp, men droppede derefter ud for at blive professionel spiller.

Året efter deltog han i 2003 NBA Draft, idet han blev valgt i anden runde som det 47. overordnede valg af Utah Jazz, og underskrev en etårig aftale på $366.000 med holdet. Hans rigdom begyndte at stige. Med et gennemsnit på 5 point og 1,3 assists per kamp i sin rookiesæson med Jazz, blev Williams frigivet af holdet i 2004, og for den følgende sæson underskrev han en treårig aftale på $5,28 millioner med Milwaukee Bucks. I 2007 gensignerede holdet ham til en seksårig kontrakt på $51,3 millioner. Hans nettoværdi blev helt sikkert boostet.

Et år senere blev Williams byttet til Cleveland Cavaliers, en del af en tre-holds seks-spiller aftale, der også involverede Oklahoma City Thunder. Han hjalp Cavaliers med at opnå en ligaførende rekord på 66-16 i sæsonen 2008-2009 og var holdets førende målscorer i 2009-2010. Han blev også erklæret som en NBA All-Star i 2009, hvilket retfærdiggør hans nettoværdi.

I 2011 blev Williams byttet til Los Angeles Clippers og sluttede på en ottendeplads i at stemme for NBA's sjette mand i 2012, men efter en sæson med Clippers blev han byttet tilbage til Jazz i 2012.

Året efter underskrev han en etårig aftale på $5,4 millioner med Portland Trail Blazers, hvilket forbedrede hans rigdom igen. Under en af kampene med holdet blev Williams smidt ud og senere suspenderet i én kamp for at være involveret i et skænderi.

I 2014 underskrev han en etårig aftale på 3,75 millioner dollars med Minnesota Timberwolves, og i den efterfølgende sæson noterede han karrierehøje 52 point på 19 af 33 skydninger og slog franchise-rekorden for enkeltspil., som vinder Western Conference Player of the Week hæder.

Senere samme år blev han byttet til Charlotte Hornets, idet han blev kåret til Ugens Eastern Conference Player to gange, mens han var hos Hornets, og opnåede ekstraordinære statistikker.

I midten af 2015 vendte Williams tilbage til Cleveland Cavaliers og underskrev en toårig aftale på $4,3 millioner. Efter bemærkelsesværdige resultater i de første 20 kampe med holdet, pådrog han sig en skade, som markant påvirkede hans statistikker. Han pådrog sig senere endnu en skade, da han blev diagnosticeret med chondromalaci - betændelse under knæskallen - som tvang ham til at gå glip af flere kampe i Cavaliers' slutspil og vinde 2016 NBA-finalen. I midten af 2016 annoncerede Williams sin pensionering fra professionel basketball.

Når han taler om sit privatliv, har Williams været gift med Keisha Williams siden 2008. Parret har fire børn.

Den tidligere spiller har været involveret i velgørenhed; Mo Williams Foundation fokuserer på at levere mad og nødvendigheder til mennesker i nød.

Anbefalede: