Indholdsfortegnelse:

Natalie Guercio Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Natalie Guercio Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Natalie Guercio Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Natalie Guercio Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Mob Wives | Karen Prepares For Her Meeting With Natalie | VH1 2024, Kan
Anonim

Natalie Guercios nettoværdi er $500 tusind

Natalie Guercio Wiki Biografi

Natalie Guercio blev født den 22. december 1982 i Philadelphia, Pennsylvania, USA. Hun er en reality-tv-personlighed, bedst kendt for at være en del af VH1 reality-showet "Mob Wives". Hun bliver vist at være en del af en pøbelfamilie og vokse op i den livsstil. Alle hendes bestræbelser har hjulpet med at bringe hendes nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Natalie Guercio? Fra midten af 2016 anslår kilder en nettoværdi, der er på $500.000, for det meste tjent gennem succes på reality-tv. Hun ejer og driver også et begravelseshus, som har været en del af hendes familie i flere generationer. Da hun havde et ønske om at overtage familievirksomheden og navnet, begyndte hun at håndtere virksomheden. Efterhånden som hun fortsætter sin karriere, forventes det, at hendes rigdom vil stige

Natalie Guercio nettoværdi $500.000

Natalie voksede op i det sydlige Philadelphia til en af de velkendte pøbelfamilier i området. Hun er barnebarn af gangsteren Sammy "The Bull" Gravano og har været omkring store navne inden for organiseret kriminalitet. Siden 1950'erne har hendes familie ejet Carto Funeral Home, som var det foretrukne begravelseshus for mange pøbelmænd og deres familier. Gennem årene er mange kendte navne blevet begravet af Carto, og disse inkluderer Chickie Narducci, Frankie Baldino og Mikey Chang. Hun ville gå og hjælpe familievirksomheden i mange år, men i 2011 besluttede hun endelig at tage over. Dette skyldtes, at forretningen var ved at svindle, og hun besluttede at forsøge at genoprette begravelseshjemmet til dets tidligere glans. Før hun gik tilbage til virksomheden, arbejdede hun som stylist og arbejder stadig som sådan på trods af sine forskellige forpligtelser. Takket være hendes indsats i branchen blev hun til sidst bemærket og blev tilbudt chancen for at blive en del af reality-tv-showet "Mob Wives".

Takket være showet steg hendes nettoværdi og popularitet markant.

"Mob Wives" blev sendt på VH1 i 2011, og serien fokuserer på kvinder i Staten Island, som har familiemedlemmer, der er knyttet til mafiaen. Showet ville vare i i alt seks sæsoner og blev i slutningen af 2015 annonceret, at serien var ved at slutte. De havde en rollebesætning, Angela Raiola, som døde på grund af komplikationer fra kræft i halsen. Natalie optrådte i showet i den fjerde sæson, da serien fik omtitlen "Mob Wives: New Blood".

Bortset fra showet, prøvede Natalie sig også med musik og udgav sangen elektronisk dansemusik (EDM) med titlen "Delicious". Hun optrådte også i musikvideoen "Can't Say Love" af Glenn Lewis.

For hendes personlige liv er det kendt, at Guercio er i et forhold med London Rene, og hun har en søn fra et tidligere forhold. Mens hendes popularitet var på toppen, blev der frigivet billeder af hendes mor fra det tidspunkt, hvor hun var involveret i en ecstasy-ring i 2000. Natalies bedstefar blev, på trods af at han var en legendarisk gangster, også involveret i regeringen og blev et vidne mod anden pøbel. medlemmer.

Anbefalede: