Indholdsfortegnelse:

Garrett Hedlund Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Garrett Hedlund Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Garrett Hedlund Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Garrett Hedlund Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Garrett Hedlund Family (Girlfriend, Kid, Siblings, Parents) 2024, April
Anonim

Garrett Hedlunds nettoværdi er $6 millioner

Garrett Hedlund Wiki Biografi

Garret Hedlund blev født den 3. september 1984 i Roseau, Minnesota, USA, af svensk, tysk og norsk aner. Garret er en skuespiller, sanger og model, bedst kendt for at optræde i filmen "Troy" som Patroclus. Han har også været med i flere andre populære film, herunder "Eragon", "Tron: Legacy" og "Pan". Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Garett Hedlund? Fra midten af 2016 oplyser kilder os om en nettoværdi, der er på 6 millioner dollars, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil. Han har arbejdet med mange store navne i branchen, men laver også mange countrymusikprojekter. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans rigdom vil stige.

Garrett Hedlunds nettoværdi 6 millioner dollars

Garret blev opvokset i en fjerntliggende kvægfarm, før han flyttede til Arizona i 10. klasse. Efterfølgende i de tidlige stadier af sin karriere arbejdede han som tjener og sparede sine penge for at tage skuespillertimer hos træner Jean Fowler. Han forbedrede sine færdigheder, senere modellerede for Teen magazine. I 2003 fyldte han atten og flyttede til Los Angeles for fuldt ud at forfølge en skuespillerkarriere.

Han fik sin store filmdebut i filmen "Troy" sammen med Brad Pitt., udgivet i 2004, og som fik stor succes. Han optrådte derefter i "Georgia Rule" sammen med Lindsay Lohan, der blev udgivet tre år senere, men filmen mislykkedes og nåede ikke op til billetkontorets forventninger. Samme år spillede han med Kevin Bacon i "Death Sentence", og i 2010 optrådte han i "Tron"-efterfølgeren "Tron: Legacy" sammen med Jeff Bridges. Hans nettoformue var veletableret.

Samme år blev han en del af "Country Strong" sammen med Tim McGraw og Gwyneth Paltrow, til hvilken film han indspillede adskillige countrysange, og hans præstationer blev rost af kritikere, og blev sammenlignet med Charlie Robison med anmeldelser, der noterede hans overbevisende præstation. Hans sang "Give In To Me" nåede den 79. plads i Billboard Hot 100; andre sange fik også succes. I 2012 medvirkede han i "On the Road" sammen med Kristen Stewart og Amy Adams, en tilpasning af romanen af samme navn. I 2014 optrådte han i dramaet "Unbroken", som blev instrueret af Angelina Jolie, og der er nu rapporter om, at han er blevet castet i efterfølgeren til "Tron: Legacy".

Hedlund har også været nomineret og vundet flere priser; i 2011 blev han kåret som årets mand ved Glamour Awards. Samme år modtog han også en Maui Film Festival Rising Star Award og en Actor of the Year Young Hollywood Award. Han er også blevet nomineret til Teen Choice Awards, Saturn Awards og Black Reel Awards.

Det er kendt, at Garrett blev tilbudt rollen som Finnick i "The Hunger Games"-efterfølgeren "Catching Fire", men han afviste det. Han afviste også et tilbud om at blive Christian Grey i tilpasningen af "Fifty Shades of Grey".

For sit personlige liv dannede Garret sammen med skuespillerinden Kirsten Dunst et "Hollywood-par" i fire år, men de er tilsyneladende brudt op i midten af 2016.

Anbefalede: