Indholdsfortegnelse:

Taylor Kinneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Taylor Kinneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Taylor Kinneys nettoværdi er $2 millioner

Taylor Kinney Wiki Biografi

Taylor Jacks Kinney blev født den 15. juli 1981 i Lancaster, Pennsylvania, USA. Han er en skuespiller og model, måske bedst kendt for at optræde i film og tv-shows som "Chicago Fire", "Zero Dark Thirty", "The Other Woman", "Bones" blandt andre. Selvom han ikke har arbejdet i tv- og filmindustrien i lang tid, har han allerede opnået anerkendelse fra andre, og der er en rigtig stor chance for, at han vil modtage flere invitationer til at spille forskellige roller.

Så hvor rig er Taylor Kinney? Det anslås, at Kinneys nettoværdi nu er over 2 millioner dollars. Der er ingen tvivl om, at en af hovedkilderne til denne sum penge er hans forskellige optrædener i film og tv-shows. Derudover er Taylor også kendt som model, og det har tilføjet meget til hans nettoværdi.

Taylor Kinneys nettoværdi på 2 millioner dollars

Taylor studerede på Lancaster Mennonite School og fortsatte senere sine studier ved West Virginia University, men valgte ikke at tage eksamen fra dette universitet og valgte at arbejde i forskellige job for at forsørge sig selv. Taylors karriere som skuespiller begyndte i 2006, da han optrådte i tv-showet kaldet "Fashion House". Dette var tidspunktet, hvor Taylors nettoværdi begyndte at vokse. I 2009 modtog Taylor en invitation til at optræde i tv-showet kaldet "Trauma". Under fremstillingen af dette show havde Taylor mulighed for at arbejde med sådanne skuespillere som Derek Luke, Anastasia Griffith, Aimee Garcia, Cliff Curtis og andre. Dette show blev hurtigt en af hovedkilderne til Kinneys nettoværdi og gjorde ham mere anerkendt for andre i branchen. I 2012 blev Kinney castet i et andet succesfuldt tv-show, kaldet "Chicago Fire", og samme år optrådte han i filmen med titlen "Zero Dark Thirty". Andre shows og film, som Taylor har optrådt i, inkluderer "Furnace", "Least Among Saints", "The Vampire Diaries", "Shameless", "Dating Rules from My Future Self", "Breakout Kings" og andre. Alle disse optrædener tilføjede meget til Taylor Kinneys nettoværdi.

Ud over disse optrådte Kinney i Lady Gagas musikvideo til sangen kaldet "You and I". Taylor er tydeligvis en talentfuld skuespiller, og hans popularitet vokser skridt for skridt.

Mens han taler om Taylors personlige liv, kan det siges, at han i 2011 begyndte at date Lady Gaga, og i 2015 blev de forlovet. Alt i alt er Taylor Kinney en ung, talentfuld og hårdtarbejdende person. På trods af at listen over shows og film, som han har optrådt i, ikke er særlig lang, modtager han mere og mere ros og anerkendelse fra andre i film- og tv-industrien. Han er kun 34 år nu, og han kan stadig nå meget. Der er en stor chance for, at Taylor snart vil blive involveret i nye projekter, og at han vil få flere fans.

Anbefalede: