Indholdsfortegnelse:

Matthew Fox nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Matthew Fox nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matthew Fox nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matthew Fox nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Turning Ourselves Into Dolls! American Girl Doll Twin Makeover!!! 2024, Marts
Anonim

Matthew Fox nettoværdi er $20 millioner

Matthew Fox Wiki Biografi

Matthew Fox er en amerikansk skuespiller, hvis nettoværdi er 20 millioner dollars. Fox optrådte i flere forskellige tv-serier og spillefilm, men den rolle, som hans ansigt blev almindeligt genkendeligt for over hele verden, var Jack Shepherd fra den roste overnaturlige dramaserie 'Lost'. Mathew optrådte på 'Lost' som en af hovedkaraktererne fra det første afsnit i 2004 til det sidste i 2010. Det er kendt, at denne skuespiller havde tjent så meget som 250.000 dollars pr. episode, hvilket godt forklarer, hvor rig Matthew Fox er. Hans optræden som Charlie Salingers karakter i serien 'Party of Five' var også med til at tilføje Matthew Fox nettoværdi såvel som hans berømmelse.

Matthew Fox nettoværdi $20 millioner

Matthew Chandler Fox, som er italiensk/engelsk amerikaner, blev født i 1966 i Pennsylvania, men hans familie flyttede til Wyoming, da han stadig var en baby. Mathew voksede op på gården, da hans forældre var plejere af en ranch. Fox gik på Columbia University og tog hovedfag i økonomi. Efter at have optrådt i en studiefilm, begyndte han at spille for tv i en alder af 25, men de programmer, han optrådte i 'Wings' og 'Freshmen dorm', blev ikke afstemt. Matthew spillede flere biroller senere, men hans karriere virkede ikke særlig lovende i et stykke tid. Hans formue ændrede sig i 1993, da han fik en rolle i en film 'My Boyfriend is back', som tilfældigvis var Fox' debut på storskærm. Endnu større succes fik ham i 1995, da han spillede Charlie Salinger i en berømt tv-serie med titlen "Party of Five". Dette show bragte ham berømmelse, da han optrådte der sammen med skuespillere som Jennifer Love Hewitt, Lacey Chabert, Scott Wolf og Neve Campbell. Ingen tvivl om, at dette job var med til at øge Mathew Fox nettoværdi betydeligt. Derudover kom Fox på magasinets liste over de 50 smukkeste mennesker i verden.

I 2002 optrådte han i en anden tv-serie kaldet 'Haunted', men det var intet andet end 'Lost', der blev en reel nøgle til hans succes samt til at øge Matthew Fox nettoværdi. 'Lost' er en overnaturlig dramaserie, der fik en kultfølge over hele verden, og takket være hvilken Matthew Fox for altid vil blive anerkendt som Doctor Jack Shepherd. Fox blev set på tv som Dr. Shepherd sammen med Evangeline Lilly som Kate og Josh Holloway som Soyer i seks år fra 2004 til 2010.

Mens han stadig var i 'Lost', påtog Matthew flere biroller i film som Smokin' Aces (2006), We Are Marshall (2006) og Vantage Point (2008). Efter Lost besluttede Fox dog, at han er "færdig med tv". Siden da optrådte i et scenespil 'In a Forest, Dark and Deep' (2011), hvor han delte scene med Olivia Williams, og i 2012 thriller kaldet Alex Cross, hvor han portrætterede Michael "The Butcher" Sullivan/"Picasso". For nylig optrådte han også i filmen "World War Z" fra 2013 sammen med Brad Pitt. Det ser ud til, at Matthew Fox nettoværdi kun vil vokse.

Anbefalede: