Indholdsfortegnelse:

Jon Lajoie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jon Lajoie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Lajoie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Lajoie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jon Lajoies nettoværdi er $500.000

Jon Lajoie Wiki Biografi

Jon Lajoie er en canadisk komiker, sanger, pladeproducer og rapper, der har en opbygget nettoformue anslået til at være så stor som $500.000. Selvfølgelig er hovedkilden til Jons nettoformue som komiker, men han har vist sig selv. i mange andre aktiviteter og lykkedes med at være en af de mest populære mennesker ikke kun på tv, men også på internettet takket være hans Youtube-kanal. Der har han lagt mange sjove videoer op med navnet 'jonlajoie' og har flere og flere abonnenter hvert år. Han er også anerkendt fra rollen som Taco MacArthur i tv-serien med titlen "The League".

Jon Lajoie nettoværdi $500.000

Jon Lajoie blev født den 21. august 1980 i Longueuil, Quebec, Canada. Han har engelske forfædre og blev opvokset af sine forældre i South Sore sammen med sine ni brødre og søstre. Lajoie studerede på Dawson College og startede sin karriere i showbusiness i 2003. Den første bemærkelsesværdige rolle som Jon var i filmen "L'Auberge du chien noir", hvor han optrådte som Thomas Edison. Men den virkelige popularitet kom til Lajoie efter at have udgivet sit første musikalbum med parodier på sange. I 2009 "Vil du have noget af det her?" blev udgivet med etiketten Normal Guy Productons og inkluderede mange sange, som blev populære på internettet - "High as Fuck", "Cold Blooded Christmas", "Song for Britney", "Stay at Home Dad", "Everyday Normal Guy", "Vis mig dine kønsdele" og "Vis mig dine kønsdele 2: E=MC Vagina". Faktisk modtog Jon Lajoie efter denne sang kaldenavnet MC Vagina, men dette mindskede ikke hans nettoværdi.

Du kan bedre forstå, hvor rig Jon Lajoie er, hvis vi bemærker, at han udgav sit andet album, "I Kill People", kun et år lige efter sin debut i musikbranchen. Den næste havde titlen "I Kill People" og gjorde Jons nettoværdi højere end nogensinde før. For fansene i USA er Jon Lajoie selvfølgelig stadig bedst kendt for sin rolle i "The League", men det er ikke slutningen på hans karriere - Jons nettoformue vil helt sikkert fortsætte med at stige, da han ikke planlægger at stoppe sine aktiviteter på Youtube.

Også "The League" med Jon i hovedrollen blev skabt af Jeff Schaffer og Jackie Schaffer og bliver sendt på FX. Showet blev ekstremt populært, og Jon Lajoie havde mulighed for at optræde med Nick Kroll, Mark Duplass, Paul Scheer, Stephen Rannazzisi og Katie Aselton.

Så nu kan du forestille dig, hvorfor nettoværdien opbygget af J. Lajoie er så enorm, på trods af at han ikke har udgivet noget album, der har ramt noget nummer på US Billboard 200. Det ser ud til, at Lajoie har sine egne metoder til at øge populariteten og tjene nettoværdien, da han stadig konstant bliver overvåget af Youtube-brugere og af tv-seerne. Desuden har han endda filmet i "Comedy Central Presents" i år 2009, så det er ikke et overraskende faktum, at Jon Lajoie i dag har så mange penge og så stor en fremtid takket være hans talent og charmerende udseende.

Anbefalede: