Indholdsfortegnelse:

Sean Murrays nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Sean Murrays nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sean Murrays nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sean Murrays nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: NCIS’s Sean Murray Opens the Door to the Family Home He’s Spent 10 Years Designing | PEOPLE 2024, April
Anonim

Sean Murrays nettoværdi er $8 millioner

Sean Murray Wiki Biografi

Sean Harland Murray blev født den 15thnovember 1977 i Bethesda, Maryland, USA. Sean er en skuespiller, bedst kendt for rollerne som Thackery Binx i "Hocus Pocus" (1993), og som Timothy McGee i den populære langvarige tv-krimidramaserie "NCIS" (2003-2016). Han har været et aktivt medlem af underholdningsindustrien siden 1991.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Sean Murray er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Seas Murrays nettoværdi er $8 millioner, et beløb han skylder sine skuespillertalenter, som har været udstillet i løbet af en karriere, der nu strækker sig over 25 år.

Sean Murray nettoværdi $8 millioner

Sean blev født i Bethesda, Maryland, men voksede op i New South Wales i Australien. Hans stedfar er Donald P. Bellisairo, og hans mor er Vivienne, Donalds fjerde kone. Sean gik på Bonita Vista Junior High, beliggende i Chula Vista, Californien.

Seans professionelle karriere begyndte i 1991, da han begyndte at gå på audition for roller i forskellige tv-serier, og hans hårde arbejde gav til sidst frugt, da han fik en rolle i tv-filmen "Backfield In Motion" (1991) og den næste år optrådte han i tv-serien "Civil Wars" (1992), som Chris Conway. Sean begyndte langsomt at opbygge sin skuespillerkarriere, og i 1993 havde han et par mindeværdige roller, som også øgede hans nettoværdi og popularitet. Nogle af disse roller var i film som "This Boy's Life", "Hocus Pocus" og "River of Rage: The Taking of Maggie Keene", såvel som i tv-serien "Harts Of The West".

Bagefter blev Sean castet i tv-filmen "Trial By Fire" (1995), en film med Gail O'Grady i hovedrollen. Samme år fik Sean en rolle i tv-serien "Silk Stalkings", og en lille rolle i den populære tv-serie "ER". Den næste karakter, han spillede, var Henry Watkins fra tv-filmen "The Lottery" i 1996, et år som var ganske vellykket for ham, da han også optrådte i filmene "Fall Into Darkness" og "For My Daughter's Honor"..

I 1998 blev Sean valgt til rollen som Danny Walden i tv-krimi-dramaserien "JAG" (1998-2001), hvilket i høj grad øgede hans popularitet, men også øgede hans samlede nettoformue, og som sandsynligvis gjorde det muligt for ham at få en del i "NCIS" (2003-2016) tv-serien, som er en spin-off af "JAG" - Sean blev udvalgt til hovedrollen som Timothy McGee, som hurtigt blev hovedkilden til hans nettoværdi, som serien fortsatte med hele 13thårstider.

Før rollen som Timothy havde Sean et par optrædener mere, i filmen "Spring Break Lawyer" (2001), i tv-serien "The Random Years" og en lille rolle i tv-serien "Boston Public".

Samlet set har Seans karriere været ret succesrig, og indtil videre har han spillet over 20 optrædener i film- og tv-titler, og det antal vil uden tvivl stige i de kommende år, og det samme vil hans nettoformue.

Når det kommer til hans personlige liv, har Sean været gift med Carrie James siden 2005, med hvem han har to børn.

Anbefalede: