Indholdsfortegnelse:

Olivier Sarkozys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Olivier Sarkozys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Olivier Sarkozys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Olivier Sarkozys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Mary-Kate Olsen Gets Candid About Finding Balance with 'Husband' Olivier Sarkozy 2024, April
Anonim

Olivier Sarkozys nettoværdi er $60 millioner

Olivier Sarkozy Wiki Biografi

Olivier Sarkozy blev født den 26th26. maj 1969 i Frankrig. Han er en investeringsbankmand, der arbejder i The Carlyle Group, et amerikansk globalt kapitalforvaltningsfirma, hvor han ifølge virksomhedens hjemmeside er fokuseret på at investere i ledelsesopkøb, vækstkapitalmuligheder og strategiske minoritetsinvesteringer i finansielle tjenesteydelser. Oliviers halvbror er Nicolas Sarkozy, tidligere præsident i Frankrig. Bankmanden vakte presseopmærksomhed, da han begyndte at date den berømte skuespillerinde Mary-Kate Olsen, der er 17 år yngre end ham.

Så hvor rig er Olivier Sarkozy? Oliviers nettoværdi er 60 millioner dollars, og hans penge er blevet tjent gennem hele hans karriere i investeringsbanker. Han er kendt i finansverdenen for adskillige vigtige aftaler, der er lavet gennem årene, herunder Wachovias opkøb af Southtrust for 14 milliarder dollars, 35 milliarder dollars salg af MBNA til Bank of America og 7 milliarder dollars National Commerces salg til Suntrust Banks. Han er medlem af bestyrelsen for BankUnited. Olivier Sarkozy ejede et hus i New York, et rækkehus for 6,4 millioner dollars med en stor Juliet-balkon, 5 soveværelser og 8 pejse, solgt i 2014. Sammen med sin kone købte han et hus til 13,5 millioner dollars i Turtle Bay, Manhattan. Det 8.000 kvadratmeter store hjem har en elevator, 5 soveværelser og en balsal.

Olivier Sarkozys nettoværdi $60 millioner

Olivier tilbragte sin barndom i Frankrig, og efter en alder af 7 flyttede han først til Zambia og derefter til Egypten, fordi hans mor giftede sig med en amerikansk diplomat. Han har en master i middelalderhistorie fra University of St Andrews i Skotland.

Olivier Sarkozy startede sin karriere inden for finansielle tjenesteydelser i 1990, hvor han arbejdede for Dillon, Read & Co., en amerikansk investeringsbank. Efter tre år kom han til Credit Suisse First Boston, hvor han har arbejdet i omkring 11 år. Fra sin stilling i CSFB interagerede han med store virksomheder, såsom Wachovia, dengang et af de største bankholdingselskaber i USA, Dime Savings Bank of New York eller CoreStates Financial, et bankholdingselskab fra Philadelphia.

I 2003 blev Olivier Sarkozy Global Co-Head for Financial Institutions Group i UBS Investment Bank. Her arbejdede han på store transaktioner for over 100 milliarder dollars og var ledende rådgiver i flere vigtige bevægelser på det amerikanske finansmarked. I 2008 begyndte han at arbejde med Carlyle Groups Global Financial Services Group, som Co-head og Managing Director. Carlyle Group administrerer over 150 milliarder dollars i fonde med investeringer i medier, fast ejendom, sundhedspleje, detailhandel, telekommunikation og mange andre områder. Efterhånden som han blev mere succesfuld i sin karriere, har pressen anslået, at Olivier Sarkozys nettoformue kunne være større end 60 millioner dollars, på omkring 90 millioner dollars.

Selvom han er så velhavende, er Olivier Sarkozy stadig ikke så rig som sin kone, Mary-Kate Olsen, der har en anslået nettoværdi på 150 millioner dollars. Bankmanden begyndte at date skuespillerinden i 2012, og parret blev hurtigt til stede i alle medier, især på grund af aldersforskellen mellem dem. De blev i al hemmelighed gift i 2014, i en stille ceremoni. Olivier Sarkozy har to børn fra et tidligere ægteskab med forfatteren Charlotte Bernard.

Anbefalede: