Indholdsfortegnelse:

Gareth Emerys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Gareth Emerys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Gareth Emerys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Gareth Emerys nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Gareth Emerys nettoværdi er $13 millioner

Gareth Emery Wiki Biografi

Gareth Thomas Rhys Emery er en Southampton, Hampshire-født engelsk DJ såvel som producer for elektronisk dansemusik, som er bedst kendt for sine albums som "Northern Lights", "Northern Lights Re-Lit" og mere. Født den 18. juli 1980, Gareth har både engelsk og walisisk arv. En af de højt rangerede DJs i øjeblikket, han har aktivt underholdt os siden 2002.

En af de meget populære DJs i verden, som også er berømt som dansemusikproducer, hvor rig er Gareth lige nu? I 2015 har Gareth talt sin nettoværdi til over 13 millioner dollars. Det er klart, at den største kilde til hans indtægt er hans aktivitet inden for musik, som har været en del af hans liv i mere end et årti nu. Hans succesfulde albumsalg, koncerter samt hans ejerskab af adskillige natklubber og et pladeselskab har betalt meget til Gareth og hjulpet ham med at hæve sin nettoværdi gennem årene.

Gareth Emery nettoværdi $13 millioner

Opvokset i Southampton tog Gareth en grad i politik fra University of Warwick, men han var meget tilbøjelig til musik og valgte den vej til en karriere i tyverne. Da han var 26, drev Gareth en natklub i Manchester, hvor han også havde et studie og pladeselskab, begge navngivet som "Garuda". I 2002 udgav Gareth sit remix af "Nervous Breakdown", som gav ham hans oprindelige popularitet. Til sidst optrådte han på Gras-festivalen og udgav et andet nummer med titlen "Mistral", som skaffede ham popularitet blandt fans af elektronisk musik. Dette var det centrale punkt i hans liv, da dette åbnede døren til mange muligheder inden for musikken og til en voksende nettoformue.

Selvom han har været involveret i musik siden 2002, udgav Gareth først sit debutalbum med titlen "Northern Lights" i 2010. Albummet havde stor succes på markedet, takket være hans tidligere opnåede popularitet. Før han udgav dette album, udgav han tre blandede bånd, herunder "The Five AM Sessions", "The Podcast Annual" og "The Sound of Garuda". I løbet af sin karriere har han udgivet fire blandede bånd og tre studiealbum, inklusive "Northern Lights Re-Lit", og for nylig udgav han "Drive" i 2014. Alle disse projekter har tilføjet meget til Gareths rigdom.

Oprindeligt blev Gareth signet af Five AM records fra 2003 til 2008, men fra 2009 har han indspillet under sit eget label Garuda. Udover at optage, havde han produceret en podcast med titlen "Gareth Emery Podcast", som allerede er blevet nomineret tre gange til International Dance Music Awards. Efter at denne første podcast sluttede, er han nu involveret i et andet podcast-show kaldet "ELECTRIC FOR LIFE". Udover dette har Gareth formået at arbejde sammen med mange andre store kunstnere inden for det musikalske område som Lange, Solid Gold og andre.

Lige nu har Gareth boet i Los Angeles med sin kone Kat; denne 35-årige berømthed har nydt sin karriere som DJ og producer, mens hans nuværende nettoværdi på $13 millioner har komplementeret hans succesrige liv.

Anbefalede: