Indholdsfortegnelse:

Rob McElhenneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rob McElhenneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rob McElhenneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rob McElhenneys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Rob McElhenneys nettoværdi er $18 millioner

Rob McElhenney Wiki Biografi

Robert Dale McElhenney blev født den 14. april 1977 i Philadelphia, Pennsylvania, USA. Rob blev fremtrædende i 2005 ved at portrættere karakteren Mac i den populære tv-serie "It`s Always Sunny in Philadelphia". Der er ingen tvivl om, at dette show har været en af hovedkilderne til Rob McElhenneys nettoværdi, da hans indkomst blev øget betydeligt, fordi Rob også tog en rolle som en igangværende skaber og producent af dette show.

Så hvor rig er Rob McElhenney? Kilder har for nylig anslået, at Rob har en nettoværdi på 18 millioner dollars, hvor det meste af hans rigdom er blevet tjent fra hans skuespillerkarriere, plus fra hans forfatterskab, instruktion og produktion.

Rob McElhenney nettoværdi $18 millioner

Rob McElhenney blev opdraget af to homoseksuelle mødre i New Jersey, hvilket åbenbart ikke har haft nogen negativ effekt på Rob, faktisk det modsatte, da hans formative år var lykkelige, og han har ført denne opførsel videre ind i sin skuespillerkarriere. Rob fik sin filmdebut i 1997 i "The Devil`s Own", produceret af Alan J. Pakula, og samme år var hans første tv-optræden i et afsnit af serien "Law and Order".

Rob McElhenneys nettoformue blev derefter øget noget med små roller i filmene "A Civil Action", "Thirteen Conversations About One Thing" og "Wonder Boys", og mere væsentlige roller i filmproduktioner som "Latter Days" og "The Betalingsautomat”.

Hvad angår andre tv-optrædener, optrådte Rob McElhenney derefter i "ER" og "Lost", en serie, der endda var populær indtil i dag, og derefter i et afsnit i den tredje sæson af sidstnævnte med navnet "Not in Portland".

Men i 2004 var det for Rob McElhenney ikke nok at tage nogle mindre roller i film, og han arbejdede også som tjener for at få enderne til at mødes, men tilfældigvis var det i den økonomisk vanskelige tid, at Rob blev tilbudt en rolle i "It `s Always Sunny in Philadelphia”. Denne serie holder Rob fuldt beskæftiget til i dag, da 50 uger om året er nødvendige for at skrive, skuespille, instruere og producere dette show, som han alt sammen er involveret i. Seriens præstationer boostede Robs nettoværdi endnu mere, som interessant nok Rob blev tilbudt en rolle i "Lost", fordi han ved et uheld mødte dens producer og skaber Damon Lindelof, som var stor fan af "It`s Always Sunny in Philadelphia".

Efterfølgende har Rob McElhenney også medvirket i filmprojekter som "Campfire Stories", "Long Story Short" og "Living Loaded". Med hensyn til hans seneste projekt, har Rob optrådt i "The Mindy Project" i løbet af 2014, så Rob har bestemt været en sen blomst i branchen, da han åbenbart er meget efterspurgt som skuespiller i disse dage.

Hvad angår hans personlige liv, giftede Rob McElhenney sig med Kaitlin Olson den 27. september 2008 i Californien. Kaitlin medvirkede også i "It's Always Sunny in Philadelphia". Parret har budt velkommen til to børn: Axel Lee McElhenney født i 2010 og Leo Gray McElhenney født i 2012. Sammen har parret købt en Skinner's Bar i Philadelphia, som skulle tilføje flere indtægter til Rob McElhenneys nuværende nettoformue.

Anbefalede: