Indholdsfortegnelse:

Kurt Warners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kurt Warners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kurt Warners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kurt Warners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: எம்.ஜி.ஆர்.பற்றிய நிகழ்ச்சிகளின் சிறப்பு தொகுப்பு/MGR BIRTHDAY SPECIAL 2024, Kan
Anonim

Kurt Warners nettoværdi er $30 millioner

Kurt Warner Wiki Biografi

Kurtis Eugene "Kurt" Warner blev født den 22ndjuni 1971, i Burlington, Iowa. USA. Han er en tidligere quarterback, som blev berømt for tre af National Football League-holdene: St. Louis Rams fra 1998 til 2004, New York Giants i 2004 og Arizona Cardinals mellem 2005 og 2010, da han gik på pension. Han er nu tv-fodboldanalytiker for NFL Network.

Så hvor rig er Kurt Warner? Hans nettoværdi er anslået til 30 millioner dollars, og de fleste af hans penge er blevet tjent på fodbold. Han begyndte at spille i NFL i 1998 for omkring $250.000 om sæsonen, og i 2000 underskrev han sin første vigtige 4-årige kontrakt, som indbragte ham omkring $46 millioner. Han gjorde også en god handel i 2005, da han underskrev en 2-årig kontrakt med Arizona Cardinals for $23 millioner. Hans gennemsnitlige løn i de sidste to sæsoner var $11,5 millioner. Kurt Warner afsluttede sin indtjening fra påtegninger; i 2010 underskrev han en kontrakt med Amway om "Nutrilite-mærket", som sælger vitaminer og kosttilskud. Fodboldspilleren har investeret $50.000 i en asiatisk fodboldliga, Elite Football League of India.

Kurt Warner nettoværdi $30 millioner

Kurtis Warner var quarterback for hans klasses fodboldhold i Regis High School, Iowa, hvorfra han dimitterede i 1989. Han har en grad i kommunikation fra University of Northern Iowa, hvor han også spillede fodbold og blev kåret til den offensive spiller i År. Efter college arbejdede Warner i en købmand og var uddannet assistenttræner, og i 1995 skrev han under med Iowa Barnstormers, fordi ingen hold i NFL ville have ham dengang. Han blev kendt for sine præstationer i Arena Football League og fik endda skabt et videospil omkring sit image, kaldet "Kurt Warners Arena Football Unleashed".

Kurt Warner begyndte at spille i NFL i 1998 efter at have skrevet under med St. Louis Rams. I den første sæson spillede han i NFL Europe, hvor han blev leder af ligaen i pasningsyards og touchdowns. Efter flere gode sæsoner for Rams underskrev Warner i 2004 en 2-årig kontrakt med New York Giants, og i 2005 skrev han under med Arizona Cardinals, som han havde spillet for indtil 2010. I løbet af sin 14-årige karriere, han havde mere end 10 NFL-rekorder, inklusive "Hurtigste spiller til at passere i 10.000 yards", "Flest touchdown-afleveringer i en enkelt post-season - 11 touchdowns", og "Kun quarterback at kaste i over 14.000 yards med to forskellige hold”.

Efter pensionering i 2010 begyndte han at arbejde som fodboldanalytiker for tv og radio hos NFL Network og Fox Sports. I 2014 blev han ansat af Westwood One radio som midlertidig analytiker for "Monday Night Football". Han tilføjer penge til sin nettoformue fra optrædener i tv-shows, herunder "The Biggest Loser", "The Suite Life on Deck" og "Dans med stjernerne". Den tidligere fodboldspiller dedikerer også meget af sin tid til filantropisk public service, især gennem sin "First Things First Foundation", som er involveret i projekter for børn.

I 1997 giftede Kurt Warner sig med Brenda Carney Meoni, en tidligere USMC-korporal, skilt med to børn; parret har nu syv børn.

Anbefalede: