Indholdsfortegnelse:

Joshua Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joshua Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joshua Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joshua Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Josh Jackson Dawson's Creek Bloopers 2024, April
Anonim

Joshua Jacksons nettoværdi er $8 millioner

Joshua Jackson Wiki Biografi

Joshua Carter Jackson blev født den 11. juni 1978 i Vancouver, British Columbia, Canada. Skuespiller Jackson er meget kendt fra sine roller i forskellige tv-shows, og det er netop der, hans enorme nettoformue kommer fra. Joshua har spillet mere end 30 roller i løbet af sin karriere, men indtil videre er han måske mest kendt for sin optræden i det populære tv-show "Dawson's Creek" fra slutningen af 90'erne, hvor han optrådte sammen med Katie Holmes og andre berømte skuespillere. Dette show såvel som andre, herunder "Fringe" og "The Mighty Ducks" er kilderne til Joshua Jacksons nettoværdi.

Så hvor rig er Joshua Jackson? Kilder anslår, at Joshua har en nettoværdi, der når op på 22 millioner dollars, akkumuleret i løbet af hans 25 år som skuespiller.

Joshua Jacksons nettoværdi $22 millioner

Joshua tilbragte sine første år i Californien. Da han var otte år flyttede familien til Seattle, men efter forældrenes skilsmisse flyttede Joshua tilbage til Vancouver med sin mor og lillesøster. Jacksons mor var casting-instruktør, og derfor er det ingen overraskelse, at unge Joshua vendte sig til skuespil. Han startede med adskillige roller i reklamer, før han flyttede til tv, selvom det tog et stykke tid, før det lykkedes ham at sikre sig sin første mindeværdige rolle. I 1991 optrådte han som en mindre karakter i en film "Crooked Hearts". Et år senere spillede Joshua Jackson hovedrollen i musicalen "Willie Wonka and the Chocolate Factory". Derfor akkumulerede Joshua Jackson allerede i en så ung alder sin nettoværdi.

Denne sidstnævnte rolle fik Joshua Jackson en kontrakt med William Morris Agency. Snart fik han rollen som Charlie, som håbefuld hockeyspiller, i "The Mighty Ducks" og dens to efterfølgere. Joshuas optræden i disse film anses for at være et stort gennembrud i hans karriere. I 1997 optrådte han også i en populær teenager-gyserfilm "Scream2", men det var tv-programmet "Dawson's Creek", der gjorde Joshua Jackson til en rigtig stjerne såvel som millionær. Jackson optrådte i dette show fra 1998 til 2003 sammen med James Van Der Beek, Michelle Williams og Katie Holmes. Joshua portrætterede Pacey Whitter, en kærlighedsinteresse for Katie Holmes karakter. Takket være hans optræden i dette show blev Jackson i 1999 inkluderet på Teen Peoples liste over "21 Hottest Stars Under 21" og modtog flere Teen Choice-priser.

Joshua Jacksons succes sluttede ikke med "Dawson's Creek". Han har optrådt i film og tv-serier, herunder "Grussomme intentioner", "Kranierne", "Aurora Borealis", "The Safety of Objects", genindspilningen af "Ocean's 11" og et afsnit af "The Simpsons". Jacksons mest bemærkelsesværdige seneste præstation er en hovedrolle i en Fox TV Network sci-fi-serie "Fringe", som løb fra 2008 til 2013. For sin del i showet blev Joshua Jackson nomineret til Teen Choice Award fire gange, og selvom han ikke gjorde det. sejr, tilføjede showet meget til hans nettoværdi. Samlet set har Joshua været involveret i over 35 film på det store lærred og mere end 20 tv-produktioner.

I sit personlige liv er det interessant at bemærke, at Kate Holmes, der var 18 år på det tidspunkt, hvor de begyndte at skyde "Dawson's Creek", har indrømmet, at Joshua Jackson var hendes første kærlighed. Deres kærlighedshistorie er afsluttet for længe siden, men de to er stadig gode venner, selvom Joshua har været kærester med Diane Kruger siden 2006. Joshuas sportsinteresse er hans lidenskabelige støtte til Vancouver Canucks ishockeyhold.

Anbefalede: