Indholdsfortegnelse:

Bret Harts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Bret Harts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bret Harts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Bret Harts nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: The Complete Bret Hart Collection | Wrestling Bios 2024, April
Anonim

Bret Harts nettoværdi er $14 millioner

Bret Hart Wiki Biografi

Bret Hart blev født den 2. juli 1957 i Calgary, Alberta, Canada. Folk, der er interesseret i professionel wrestling, kender ham måske under hans kaldenavn "The Hit Man". Mens han er mest kendt som en pensioneret stjerne inden for professionel wrestling, er Bret Hart også en offentliggjort forfatter og skuespiller.

Så hvor rig er Bret Hart lige nu? Kilder anslår, at hans nettoformue har nået et imponerende beløb på $14 millioner, den største del af det beløb, Bret akkumulerede i løbet af årene af sin succesrige karriere som professionel wrestler.

Bret Harts nettoværdi $14 millioner

Bret Hart er en af de otte sønner af den professionelle wrestler Stu Hart. Hele deres familie har været involveret i professionel wrestling på den ene eller anden måde, og det var ikke en stor overraskelse, da Bret sluttede sig til "Stampede Wrestling"-promoveringen, som dengang tilhørte hans far. Bret begyndte at øve amatørbrydning, mens han stadig gik i gymnasiet, og vandt i 1974 sin første medalje. Selvom det kun var en bykonkurrence, afslørede Bret senere, at det har været en af de vigtigste præstationer i hans liv, da det ændrede hans forhold til hans far og gav ham en masse mod, som senere hjalp ham til at forfølge sin karriere på en fagligt niveau.

Da han studerede filmproduktion på Mount Royal College, indså Bret, at han ikke længere kunne lide amatør-wrestling, og begyndte at lede efter noget andet. Bret forklarede senere, at han på dette tidspunkt af sit liv stadig ønskede at behage sin far, og det er hovedårsagen til, at han valgte at begynde at bryde professionelt. Først arbejdede Bret som dommer i sin fars forfremmelse, men blev hurtigt en af de almindelige brydere der. Den mest indflydelsesrige stigning i hans nettoformue begyndte dog i 1997, da han sluttede sig til World Championship Wrestling (WCW) og underskrev en kontrakt, som betød, at han ville tjene $2,5 millioner hvert år i tre år. På det tidspunkt blev Bret af sine fans og sig selv betragtet som en af de bedste professionelle wrestlere i verden.

I 1999 døde en af hans brødre, Owen Hart i en ulykke, da han forsøgte at udføre et farligt trick. Dette påvirkede Bret, og han tog et par måneder fri fra sin professionelle karriere i WCW, hvorefter han kortvarigt vendte tilbage til ringen og vandt WCW's "World Tag Team"-mesterskab. Samme år blev han tvunget til at gå på pension efter at have modtaget en række hovedskader under kampe mod en berømt professionel wrestler Bill Goldberg. Selv efter afslutningen af sin karriere som professionel wrestler, fortsatte Bret med at optræde i forskellige wrestling-begivenheder på tv, han optrådte også i et par film og videoer, også i et teaterstykke af "Aladdin" som en Genie.

Selvom skrivning ikke er hovedkilden til Bret Harts indtægt, havde det naturligvis en vis indflydelse. Hans mest succesrige bog med titlen "Hitman: My Real Life in the Cartoon World of Wrestling" er en selvbiografi udgivet i 2007, hvor han fortæller om sin karriere inklusive sine skader, og hvordan det virkelig var for ham.

I sit personlige liv har Bret været gift tre gange. Han har fire børn med sin første kone Julie Smadu (1982-2002) - døtrene Jade Michele og Alexandria Sabina, sønnerne Dallas Jeffery og Blade Colton. Bret var gift med Cinzia Rota (2004-07), og er nu gift med Stephanie Washington.

Anbefalede: