Indholdsfortegnelse:

LeToya Lucketts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
LeToya Lucketts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: LeToya Lucketts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: LeToya Lucketts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Letoya Luckett Husband SIDE CHICK LEAXKS Tape DURING Letoya's Baby Shower 😭 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

LeToya Nicole Luckett, også kendt som Letoya for folk, der er interesseret i showbusiness, er en amerikansk sangerinde, pladeproducer, skuespillerinde og sangskriver, der har en anslået nettoværdi på 5 millioner dollars. LeToya er bedst kendt af sine fans som tidligere medlem af det amerikanske R&B-band "Destiny's Child" sammen med Beyoncé Knowles, Michelle Williams og Kelly Rowland. LeToya vandt mange priser som en fantastisk sanger og anses i dag for at være en af de mest berømte og en af de rigeste personligheder inden for showbusiness i USA.

LeToya Lucketts nettoværdi $5 millioner

LeToya Nicole Luckett blev født den 11. marts 1981 i Houston, Texas, USA. Som ung gik hun i en baptistkirke i nærheden af sit hus, hvor hun lærte at synge rigtigt. Hendes far, som også var musiker, var virkelig stolt af LeToyas evner til at synge og forsøgte med al sin vilje at hjælpe LeToya med at blive en berømt sangerinde og øge hendes nettoværdi. Hans drøm gik faktisk i opfyldelse, da LeToya begyndte at vise interesse for musik fra sine tidlige år og endda sang i kirken alene, da hun kun var fem år gammel. Siden en tidlig alder har LeToya været nære venner med Beyoncé - de mødtes ved et uheld i skolen og senere blev Luckett endda inviteret til at synge i Beyonces gruppe kaldet "Girls Tyme" - dette band skiftede senere navn og blev Destiny's Child. Dette band blev senere hovedkilden til LeToya Lucketts nettoværdi.

Luckett optrådte også på tv og debuterede i 1998 i den amerikanske sitcom kaldet "Smart Guy". Hun havde ikke en større rolle, som ville have øget Lucketts nettoværdi betragteligt, men dette var kun begyndelsen på hendes karriere inden for skuespil, selvom hun aldrig planlagde at blive en stjerne inden for skuespil, var Lucketts vigtigste måde at øge sin nettoværdi på, bestemt er musik.

Selvom LeToya ikke tjente så meget på skuespil, som hun gjorde som en stor sangerinde, er hun stadig aktiv i filmoptagelser og deltager normalt i en film hvert år. For eksempel spillede hun i 2012 Kya Wilson i "For Richer or Poorer", i 2013 optrådte hun på skærmene som Rochelle i sæson et af "Second Generation Wayans" og som Jennifer fra "Regular Show", skabt af J. G. Quintel.

LeToya Luckets nettoværdi byggede sig også op, da hun prøvede sig i en virksomhed. I 2003 blev hendes tøjbutik kaldet "Lady L Botique" åbnet i indkøbscentret i Houston, Texas, men senere blev navnet ændret lidt, og nu er det kendt som "Lady Elle Boutique". Denne butik er orienteret mod kvindetøj og fungerer med succes indtil i dag. Derfor har Letoya normalt en mere eller mindre stabil løn, så hun er ikke kun afhængig af showbusiness, som mange andre stjerner er. Så nu ved du, hvordan LeToya Lucketts nettoværdi fortsætter med at vokse.

Anbefalede: