Indholdsfortegnelse:

Metode Mands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Metode Mands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Metode Mands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Metode Mands nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: 1000 Most Useful Swedish Phrases for Conversation 2024, Kan
Anonim

Method Mans nettoværdi er $14 millioner

Method Man Wiki Biografi

Clifford Smith, almindeligvis kendt under kunstnernavnet Method Man, er en berømt amerikansk rapkunstner, pladeproducer, filmmusikkomponist, ceremonimester såvel som en skuespiller. For publikum er Method Man måske mest kendt som en del af en hiphop-gruppe, der består af Raekwon, Ghostface Killah, Ol' Dirty Bastard, U-God, Masta Killa og Inspecktah Deck kaldet "Wu-Tang Clan". Gruppen blev dannet i 1992, og kort efter deres dannelse udgav bandet sit første studiealbum kaldet "Enter the Wu-Tang (36 Chambers)". Albummet inspirerede skiftet i New Yorks hiphop-genre, som senere blev tilpasset af kunstnere som Notorious B. I. G, Jay-Z og Nas.

Method Man Nettoværdi $14 millioner

Som gruppe har "Wu-Tang Clan" udgivet fem studiealbum, hvoraf det sjette udkom i november 2014. Anset for at være en af de bedste hiphop-grupper gennem tiderne, er "Wu-Tang Clan" stort set blevet indflydelsesrig i genren og har inspireret mange kunstnere til at tilpasse den stil, gruppen udøver.

Men Method Man opstod som en succesrig kunstner uden for gruppen også. Sammen med en med-rapper Redman skabte Method Man gruppen "Method Man & Redman", som han udgav to studiealbum med, nemlig "Blackout!" og "Blackout! 2”. Method Man er ikke kun en succesfuld hiphop-kunstner, men også en skuespiller. Gennem hele sin karriere har han medvirket i film som "Belly" med DMX, Nas og Tionne Watkins, "The Wackness" med Ben Kingsley og Josh Peck og "How High" med Redman og Mike Epps.

En berømt rapkunstner og skuespiller, hvor rig er Method Man? Ifølge kilder er Method Mans nettoværdi anslået til at være 14 millioner dollars. Uden tvivl kommer det meste af Method Mans nettoværdi og rigdom fra hans rappekarriere såvel som andre forretningsforetagender.

Method Man blev født i 1971 i Long Island, New York. I størstedelen af sin karriere har Method Man været kendt som et af de mest fremragende medlemmer i "Wu-Tang Clan". Dette hjalp ham måske også med at starte en succesfuld solokarriere. I 1994, kort efter at han sluttede sig til "Wu-Tang Clan", udkom Method Man med sit debut-soloalbum kaldet "Tical", som indeholdt gæsteoptrædener fra hans gruppemedlemmer. Albummet toppede som #4 på Billboard 200-hitlisten og modtog senere en platin-certificering for at sælge mere end fem millioner eksemplarer. En kritisk og kommerciel succes, "Tical" inspirerede Method Man til at arbejde på soloprojekter samt samarbejde med andre kunstnere, mens han stadig var en relevant del af "Wu-Tang Clan". For nylig har Method Man arbejdet på sit soloalbum med titlen "Method Man", samt bidraget til projekter med "Wu-Tang Clan" og Redman.

Derudover vendte Method Man tilbage til skuespil og portrætterede en hovedkarakter i en kommende film kaldet "Lucky Number", samt gav stemme til en karakter i en animeret sitcom med titlen "Chozen", som blev aflyst kort efter sin debut.

Method Man, en berømt skuespiller og rapper, har en anslået nettoværdi på 14 millioner dollars.

Anbefalede: