Indholdsfortegnelse:

Tyrese Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tyrese Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tyrese Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tyrese Gibsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Tyrese Gibson's Lifestyle ★ 2021 2024, April
Anonim

Tyrese Gibsons nettoværdi er $25 millioner

Tyrese Gibson Wiki Biografi

Tyrese Darnell Gibson, bedre kendt blot som Tyrese Gibson, er en amerikansk rapper, skuespiller, forfatter, tv-producer, manuskriptforfatter og model, der har en anslået nettoværdi på 25 millioner dollars. Som skuespiller var hans mest bemærkelsesværdige optrædener for publikum i filmene "Transformers: Revenge of the Fallen", "Fast and Furious" og "Fight of the Phoenix". I 2001 blev Tyrese Gibson vinderen af American Music Award som den nye favorit R&B- og soulkunstner. Desuden blev han nomineret til Grammy Awards, Black Reel Awards, Image Awards, Soul Tran Awards og Literary Awards. Tyrese Gibsons nettoværdi blev for det meste bygget op takket være hans karriere som skuespiller og musiker.

Tyrese Gibsons nettoværdi $25 millioner

Tyrese Darnell Gibson blev født den 30. december 1978 i Los Angeles, Californien, USA. Den første seriøse mulighed for at vise sin evne til at synge var i 1994, da han blev udvalgt til at synge en sang til Coca-Cola-annoncen - "Always Coca-Cola". Efter dette prøvede Gibson sig i forskellige industrier for at forbedre sin nettoværdi, selv involveret i modellering, selvom dette faktum ikke burde være virkelig overraskende, da Tyrese Gibson har et fremragende udseende. Han blev model for firmaerne "Guess" og "Tommy Hilfiger".

I 1999 var Tyrese den heldige, der havde en mulighed for at erstatte Bill Bellamy i MTV som vært for det populære show med titlen "MTV Jams", så han optrådte dagligt på en så populær kanal som MTV og var blevet showets VJ "MTV Jams nedtælling".

Som tv-show-stjerne fik Tyrese sin debut i 1992, da han havde en chance for at spille i en "Hangin' with Mr. Cooper" tv-serie på ABC-kanalen. Derefter hævede Gibson sin nettoværdi endnu mere ved at spille i mange populære film, men han er stadig bedst kendt for sin rolle som Roman Pearce i "Fast and Furious".

Tyrese Gibsons nettoværdi blev også bygget takket være hans karriere som musiker. I løbet af flere år udgav den berømte skuespiller og sanger 5 studiealbum, 12 singler og 10 musikvideoer. Hans debutalbum "Tyrese" blev certificeret som platin af RIAA - der blev solgt 1 300 000 eksemplarer alene i USA. "Tyrese" ramte nummer seks på den amerikanske R&B-hitliste i 1988. Hans næste adskillige album var ikke så succesfulde, men i august 2013 udgav Gibson sit sjette album kaldet "Three Kings" med TGT, og det ramte nummer et på den amerikanske R&B-hitliste. Selvfølgelig tilføjede dette bare en betydelig mængde penge til Gibsons nettoværdi.

Vi kan se, hvor rig T. Gibson er, bare ved at tage et kig på den ejendom, han ejer. Tyrese købte et smukt palæ i Woodland Hills. Dette hus har en garage, hvor Gibson opbevarer sit køretøj - Jeep Wrangler. Men ser man på antallet af albums udgivet af rapperen, på alle de tv-shows og film, han har optrådt i og alt hans arbejde som model, bør vi ikke blive overrasket over, at Tyrese Gibsons nettoværdi er så høj.

Anbefalede: