Indholdsfortegnelse:

Victor Ortiz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Victor Ortiz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Victor Ortiz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Victor Ortiz nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: ADVANCED SCOOTER TRICKS #1 WIKI #2 | TRIKY PRO POKROČILÉ | Scootering.cz Wikipedia 2024, April
Anonim

$7 millioner

Wiki Biografi

Victor Ortiz blev født den 31stjanuar 1987, i Garden City, Kansas USA, og har mexicanske aner. Verden kender ham for hans bokseevner efter at have vundet WBC World Welter-vægtmesterskab, hvilket i høj grad påvirkede hans berømmelse og også hans nettoværdi. Hans professionelle boksekarriere har været aktiv siden 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Victor Ruiz er? Ifølge kilder anslås det, at Victor Ruiz' samlede nettoværdi er $7 millioner, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere som bokser, men han er også blevet anerkendt som en tv- og filmstjerne, efter at have optrådt i tv-showet "Dancing With Stars" i 2005, og også i filmen "The Expendables 3" (2014), som også har gavnet hans nettoformue.

Victor Ortiz nettoværdi $7 millioner

Victor voksede op i en familie på fem søskende. Hans barndom var hård for ham, da hans mor forlod dem, og hans far blev en drukkenbolt og begyndte at forulempe familien. Da Victor var 12 begyndte han at bo i plejehjem, hvilket til sidst resulterede i adoption af hans ældre søster.

Victors kærlighed til boksning dukkede først op, da han stadig var ung; for at forsvare sig selv og sine søskende fra sin far tog han boksetimer. Efterhånden som han voksede, udviklede han sine færdigheder og blev snart bemærket af Ron Lyle, en tidligere professionel bokser. Hans færdigheder udviklede sig yderligere med øvelsen, og under vejledning af Ron Lyle vandt han den olympiske juniorturnering i 2003 med en perfekt score på 5-0. Mens han konkurrerede i turneringen, opdagede Roberto García, en anden boksetræner ham og tog ham snart under sine vinger. Duoen flyttede snart til Californien, og Victor begyndte at træne i Garcias fitnesscenter. I 2004 blev Victor professionel bokser, og lige siden er karrieren kun gået opad. Hans debut var sejrrig, og snart lagde han flere sejre op, indtil han blev diskvalificeret i kampen mod Corey Alarcon.

Ikke desto mindre fortsatte han snart, hvor han slap, og blev til sidst kåret til Årets Boxing Prospect af ESPN i 2008. I 2011 kom hans store gennembrud, da han vandt weltervægtstitlen i en kamp mod Andre Berto, hvilket har haft stor indflydelse på hans samlet nettoværdi og skaffede ham en respektabel fanskare. Men hans regeringstid varede ikke længe, da han snart planlagde en kamp mod Floyd Mayweather, Jr. den 17.thseptember 2011, som han mistede.

Siden dette tab er Victors karriere dykket, da han har tabt adskillige andre kampe og har fået et par skader, indtil han vandt en kamp mod Manuel Pérez den 13.thDecember 2014. For at skygge for sejren kom Ortiz til skade i sin arm, hvilket forhindrede ham i at kæmpe i hele 2015, men han blev opereret, og er ved at vende tilbage til ringen.

Overordnet set er hans karriere ret succesrig, hans rekord er lige nu 30-5-2, og det er uden tvivl, at det vil blive bedre i de næste par år, efter han er helt restitueret efter skaden.

For at tilføje sin nettoværdi og popularitet er Ruiz også blevet anerkendt som skuespiller. Hans engagement i underholdningsindustrien begyndte med hans optræden i tv-showet "Dancing With The Stars" i 2013 og er fortsat i filmene "The Expendables 3" (2014) og "Southpaw" (2015). Desuden er han i øjeblikket med i rollebesætningen til filmen "Going Under", som er planlagt til premiere i 2016.

For at tale om sit personlige liv, siden han var en otte-årig dreng, har han viet sig til ringen, som holder ham beskæftiget det meste af tiden, da der ikke er nogen optegnelser om hans forhold.

Anbefalede: