Indholdsfortegnelse:

Tim McGraws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tim McGraws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tim McGraws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tim McGraws nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Tim McGraw, Faith Hill's Duet From 'The Shack' Is 'Keep Your Eyes On Me' 2024, Kan
Anonim

Tim McGraws nettoværdi er $70 millioner

Tim McGraw Wiki Biografi

Samuel Timothy McGraw blev født den 1. maj 1967 i Delhi, Louisiana, USA af italiensk og irsk (mor) og af skotsk-irsk, engelsk, skotsk, fransk, hollandsk, tjekkisk og tysk (far) afstamning. Tim McGraw er en populær musiker og skuespiller, måske mest berømt for sådanne singler som "Live Like You Were Dying", "Just to See You Smile" og "It's Your Love", og for at optræde i film som "Friday Night Lights".”, “Country Strong” og “The Kingdom”. I løbet af sin karriere er Tim blevet nomineret til og har vundet adskillige priser, herunder American Music Award, Academy of Country Music Award, Billboard Award, Radio Music Award og mange andre.

Hvis du tænker på, hvor rig Tim McGraw er, er Tims anslåede nettoværdi $70 millioner, hans rigdom hovedsagelig opnået gennem hans karriere som musiker. Selvfølgelig har Tims optrædener på forskellige tv-shows og film også haft en betydelig indflydelse på væksten i Tims nettoformue. Der er en stor chance for, at hans nettoværdi bliver højere, da han stadig optræder og skaber musik.

Tim McGraw nettoværdi $70 millioner

Da McGraw stadig var en lille dreng, var han mere interesseret i sport end i musik, og overvejede endda fremtiden for at være en professionel atlet, hvorfor han studerede på University of Louisiana i Monroe på et baseball-stipendium. Mens han stadig studerede, viste han en vis interesse for musik og lærte at spille guitar. I 1989 besluttede han at forlade college og fokusere på at blive en forhåbentlig succesfuld musiker. I 1990 begyndte han at arbejde med "Curb Records". Hans første single hed "What Room Was the Holiday In". Selvom det ikke fik øjeblikkelig succes, var Tim i stand til at lære af sine fejl og få den nødvendige erfaring. I 1993 udgav han sit første album med titlen "Tim McGraw", og skridt for skridt begyndte hans nettoværdi at vokse. Et år senere udgav han endnu et album, "Not a Moment Too Soon", som snart blev meget succesfuld og fik den anerkendelse og popularitet, Tim fortjente. Det havde også en enorm indflydelse på væksten i McGraws nettoværdi. Senere udgav han yderligere 11 albums. Nogle af dem inkluderer "Let it Go", "A Place in the Sun", "Emotional Traffic", "Sundown Heaven Town" og mange andre.

Ud over sin succesrige karriere som musiker har Tim også optrådt i forskellige tv-shows og film. Hans debut var i 1997 i programmet kaldet "The Jeff Foxworthy Show". I 2004 optrådte han i sin første film med titlen "Black Cloud", som også tilføjede Tims nettoværdi. Andre tv-shows og film, som McGraw har optrådt i, inkluderer "Dirty Girl", "Flicka", "Sesame Street", "Cake Boss", "Repeat After Me" og andre. Alle disse optrædener gjorde Tim populær ikke kun i musikindustrien, men også i film- og tv-industrien, for ikke at nævne det faktum, at det gjorde hans nettoværdi højere. Forhåbentlig vil Tim snart udgive et nyt album og vil også optræde i nogle nye film og tv-shows.

For at tale om Tims personlige liv giftede han sig med den kendte musiker Faith Hill i 1996, og parret har tre børn. Ud over dette deltager McGraw aktivt i velgørenhedsarrangementer og støtter forskellige fonde. Det beviser kun, at han ikke kun er en talentfuld person, men også generøs. Alt i alt er Tim McGraw en af de mest populære og succesrige countrysangere. Han er en person med mange talenter, og mange mennesker beundrer hans arbejde og andre aktiviteter. Lad os håbe, at han vil være i stand til at optræde og skabe i lang tid.

Anbefalede: