Indholdsfortegnelse:

Cynthia Nixon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Cynthia Nixon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Cynthia Nixon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Cynthia Nixon nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Cynthia Nixon (And Just Like That) Biography, Husband, age, Drama, movies, Net worth, Height, Wiki ! 2024, April
Anonim

Cynthia Nixons nettoværdi er $60 millioner

Cynthia Nixon Wiki Biografi

Cynthia Ellen Nixon blev født den 9. april 1966 i New York City, New York, USA. Hun er en genial skuespillerinde, der er kendt for sin rolle i "Sex and the City"-serien og spillefilmene. Beviset for, at Cynthia er en fremragende skuespillerinde, er Tony, Grammy og to Emmy-priser, som hun har vundet. Nixon har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1979.

Er Cynthia Nixon rig? Kilder har anslået, at hendes nettoformue er 60 millioner dollars. Hovedkilden til hendes rigdom er hendes skuespillerkarriere.

Cynthia Nixon nettoværdi $60 millioner

Begge hendes forældre arbejdede i underholdningsindustrien. Hendes far, Walter E. Nixon, Jr., arbejdede som radiojournalist, mens hendes mor, Anne Elizabeth Knoll, var skuespillerinde. Cynthia studerede på Hunter College High School og tog senere eksamen fra Barnard College.

Cynthia har altid ønsket at være en skuespillerinde som sin mor. Hun fik sin tv-debut i serien "The Seven Wishes of a Rich Kid" (1979) og optrådte på det store lærred i "Little Darlings" (1980). I mellemtiden arbejdede hun også på scenen på Broadway. Hun måtte dog arbejde i nogen tid, før hun tiltrak kritikernes opmærksomhed. Cynthia blev nomineret for enestående præstation af en yngre skuespillerinde i en birolle af Young Artist Awards for sin rolle i filmen "The Manhattan Project" (1986). I 1995 blev hun nomineret til Tony Award for sin succesrige optræden i stykket "Indiscretions" (1994). Snart blev hun inviteret til at tage en af hovedrollerne i sitcom "Sex and the City" (1998-2004) skabt af Darren Star, og det var bestemt den rigtige beslutning. Sitcomen blev kritiseret på grund af den indflydelse, den har på teenagere, selvom publikum elskede serien og hver sæson havde fremragende seertal. Mere, serien blev nomineret til mere end 50 Emmy og 24 Golden Globe Awards, og Nixon vandt en Emmy og to Screen Actors Guild Awards for rollen som Miranda Hobbes.

På grund af franchisens popularitet blev spillefilmene "Sex and the City: The Movie" (2008) og "Sex and the City 2" (2010) udgivet. Desværre oplevede Nixon fiasko, da hun vandt Golden Raspberry Award som den værste skuespillerinde (for sin rolle i "Sex and the City 2") i 2011. Cynthia har dog fået flere succesrige roller, herunder en i tv-filmen "Warm Springs" (2005) instrueret af Joseph Sargent. Hun blev nomineret til Emmy og Satellite Awards for ovennævnte rolle. Ud over dette vandt Nixon en Tony-pris for sin rolle i stykket "Rabbit Hole" (2006).

Cynthia blev diagnosticeret med kræft i 2006. Siden 2008 har hun været aktiv for brystkræftforskning og -bevidsthed og taler åbent om det. Mere, Nixon er ambassadør for Susan G. Komen for the Cure.

Cynthias personlige liv er dog ikke særlig normalt. For det første var hun i et langvarigt forhold med Danny Mozes og fødte deres to børn. Senere gik de fra hinanden, og Nixon begyndte at date med en kvinde Christine Marinoni, og de giftede sig i 2012.

Anbefalede: