Indholdsfortegnelse:

Yung Joc nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Yung Joc nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Yung Joc nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Yung Joc nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Joc Wonders Who Told Kendra He Was Cheating | Love & Hip Hop: Atlanta 2024, Kan
Anonim

Yung Joc's nettoværdi er $8 millioner

Yung Joc Wiki Biografi

Jasiel Robinson blev født den 2. april 1983 i Atlanta, Georgia, USA. Robinson er en rapper kendt under kunstnernavnet Yung Joc. Han er nomineret til BET Hip-Hop Awards. Mere, Joc har etableret sit eget pladeselskab Swagg Team Entertainment. Yung Joc har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2004.

Yung Joc nettoværdi $8 millioner

I løbet af den givne periode formåede Yung at blive berømt såvel som rig nok med den eneste indtægtskilde som musik. Det er blevet rapporteret, at rapperens nettoværdi er lig med summen af $8 millioner. Joc tjente $2,5 millioner på aftalen med Bad Boy South for tre albums i 2006. Ud over dette tjente han mere end $8 millioner på sine optrædener med $15.000 per show i 2007. Han har også modtaget $2 millioner fra retssagen, han indgivet mod mærkerne Block Entertainment og Bad Boy South for ubetalte royalties. På den anden side inkluderer hans aktiver et hus i Riverdale, Georgia til en værdi af 1,1 millioner dollars.

Jocs første involvering i musik var indspilningen af jingle for et hårplejeproduktfirma, Revlon, som ejes af hans far. Senere indspillede Yung Joc sammen med produceren Nitti Beatz deres første og hidtil mest succesfulde single, "It's Goin' Down" (2006), som toppede USA-hitlisterne for R&B og Rap og blev certificeret tre gange platin. Andre singler "I Know You See It" (2006) og "1st Time" (2006) blev henholdsvis certificeret platin og guld. Alle tre singler samt andre sange var opført på det første studiealbum "New Joc City" (2006), som er blevet certificeret som guld. Det første album var det mest succesrige, som hjalp Joc med at blive introduceret i musikindustrien og tjene penge såvel som berømmelse. Det andet studiealbum "Hustlenomics" (2007) nåede også førstepladsen på R&B- og Rap-hitlisterne, selvom salget ikke var særlig højt. Bagefter udgav Joc sit uafhængige album "The Grind Flu" (2009). I øjeblikket arbejder han på et kommende album "Come Times Along", som udkommer i 2015. Det forventes, at rapperens nettoformue vil stige i den nærmeste fremtid.

Yung Joc er præsident og administrerende direktør for pladeselskabet Swagg Team Entertainment, grundlagt i Atlanta, Georgia, i 2009. I øjeblikket arbejder pladeselskabet med følgende kunstnere: Hotstylz (Krazee, Meatball & Raydio G), GS Boyz, Soufside, Prince Charming, Myk G Mr 16 Bars og Kidd Starr. Det er værd at nævne, at denne bestræbelse har tilføjet den samlede mængde af Jocs nettoværdi. Desværre er det blevet rapporteret, at pladestudiet blev røvet i 2011, og selskabet oplevede et tab på $70.000.

Yung Joc er far til fire børn. Den første blev født uden for ægteskab. I 2001 giftede Joc sig med sin kæreste fra gymnasiet ved navn Alexandria Robinson. De har tre børn sammen. I øjeblikket dater han tilsyneladende realitystjernen og sangerinden Karlie Redd.

Anbefalede: