Indholdsfortegnelse:

Carson Daly nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Carson Daly nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Carson Daly nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Carson Daly nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Carson Daly Arrives to The Grove in LA! 2024, April
Anonim

Carson Daly nettoværdi er $15 millioner

Carson Daly Wiki Biografi

Carson Jones Daly blev født den 22. juni 1973 i Santa Monica, Californien, USA af irsk afstamning. Han er en berømt tv- og radiopersonlighed, talkshowvært. Han anses for at være en af de første til at forene popkultur og medier. Carson har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1998.

Carson Daly nettoværdi $15 millioner

Så længe hovedkilderne til Carson Dalys nettoformue er tv og radio, er han så ikke rig nok! Det er blevet rapporteret, at summen af hans formue er lig med $15 millioner.

Begge Carson Dalys forældre arbejdede i tv-branchen. Hans mor, Pattie Daly Caruso, var en berømt tv-personlighed, hvorimod hans far, J. D. Dally, var skuespiller. Carson dimitterede fra Santa Monica High School i 1991. Mens han studerede der, var han medlem af golfholdet. Senere studerede han på Loyola Marymount University, da han begyndte at arbejde som Jimmy Kimmels praktikant og som DJ. Han droppede dog ud af universitetet med henblik på at forfølge en professionel golfkarriere.

Carson Daly debuterede på tv-skærme, da han optrådte som vært for "Total Request Live" (1998 - 2002), der blev sendt på MTV. Daly var den, der formåede at gøre showet populært og moderne, samtidig med at han etablerede sig som et underholdningsikon. I mellemtiden blev den charmerende unge mand vært for skønhedskonkurrencer, herunder Miss Teen USA 1999 og Miss USA 2000. I 2000 lagde han stemme til den animerede serie "Daria Presents "Is It Fall Yet?". Efter at han forlod MTV-kanalen i 2002, fortsatte han sin karriere på NBC. I øjeblikket er Daly vært for det sene tv-program "Last Call with Carson Daly" (2002 – nutid). Daly ignorerede regelsættet helt fra begyndelsen og flyttede showet fra studiet til 'on location', hvilket tiltrak sig publikums opmærksomhed. Ovennævnte show ejer høje seertal og er i sin 12. sæson. Siden 2003 er der hvert år blevet udsendt en tv-special "Nytårsaften med Carson Daly", som også er meget populær blandt tv-seere. Desuden har han været vært for reality-konkurrence-serien "The Voice" siden 2011 og morgen-tv-programmet "Today" siden 2013. Det er overflødigt at nævne, at alle disse optrædener på tv-skærme fra morgen til sen aften tilføjer, at hans nettoværdi og popularitet.

Når vi taler om Carsons arbejde i radioen, er det værd at nævne, at hans charme, originale tænkning og evnen til at reagere hurtigt og vittigt på situationen er blevet værdsat i radioen såvel som på tv. Han debuterede som radio-DJ på KROQ-FM i 2002. Mens han var opslugt af sin karriere på tv, blev han tvunget til at tage en pause fra radioen. Han er dog vendt tilbage og været vært for et natprogram på KROQ-FM siden 2010. Hvad mere er, han fortsatte sin karriere med at være vært for morgenshowene på KAMP-FM samt "The Daly Download with Carson Daly" på CBS Radio.

Carson Daly er en af grundlæggerne af "456 Entertainment", pladeselskabet.

I sit personlige liv har Carson Daly været i et langvarigt forhold med sin forlovede Siri Pinter siden 2007; de har tre børn.

Anbefalede: